EUR: 323,46 Ft
CHF: 290,46 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Extra

Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

Gönczi Gáborra észrevétlenül kúszott fel néhány pluszkiló. Mielőtt azonban elérte volna a bűvös százast, felesége, Ildi megálljt parancsolt, és Gábor kevesebb mint 7 hét alatt nyolc kilót fogyott.

Gönczi Gábor és párja, Ildi boldogabbak mint valaha, közös kisfiuk, Áron a mindenük. A felhőtlen öröm azonban a Tények híradósának arcán és pocakján is jelentkezett, zsírpárnák formájában.


– Ildi mindig is sportosan élt, és a szülés után is gyorsan visszanyerte az alakját. Már egy ideje mondogatta, hogy őt nem zavarja a hasam, és hogy kikerekedett az arcom, de hozzátette, hogy ha odafigyelnék magamra, jó alakom lenne. Én azt feleltem, hogy a fogyókúrát akkor lehet elkezdeni, amikor valamelyik hónap első napja hétfőre esik. Biztos voltam benne, hogy ez soha nem fog előfordulni! – meséli nevetve Gábor, akinek pluszkilóit már a Tények öltöztetői is szóvá tették. – Jelezték, hogy már csak 1-2 kiló és le kell cserélni az összes ruhámat. Kicsivel később Ildi elém állt egy mérleggel és egy különleges gyógynövénykeverékkel, és közölte, hogy április 1-je hétfőre esik – meséli Gábor, akinek ezzel nem maradt több kifogása, belevágott a diétába.

– Életem legjobb döntése volt, hogy hallgattam a feleségemre. Féltem ugyan, hogy nem bírom majd az éhségét, ez a receptúra azonban pont erre volt megoldás. Nem mondom, hogy nem volt néhány nehéz pillanat az elején, de iszonyatosan motivál az eredmény.


Gábor azóta is nagyon precíz, és új célt is kitűzött maga elé. – Újra előkerültek a karcsúsított ingek, a régi zakók és a feleségem tekintetében az a bizonyos tűz és látom, hogy iszonyatosan büszke rám. A végső cél, hogy sok év után, ne csak pólóban merjek kimenni a strandra és, hogy augusztusban, 44 évesen legyek életem eddigi legjobb formájában – mesélte Gábor.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Avicii barátnője újra szerelmes

    Avicii barátnője újra szerelmes

    A tavaly tragikusan elhunyt Avicii féltve őrizte magánéletét. Halála után azonban kiderült: évek óta boldog párkapcsolatban élt Tereza Kacerová modellel, akinek kisfia is apjaként szerette a DJ-t.

  • Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    A Royal Ascot néven futó lóverseny kétségkívül a világ legpuccosabb sporteseménye. A végeredménynél itt ugyanis sokkal izgalmasabbnak számít, hogy ki milyen kalapban jelenik meg.