2019. június 19., szerda
Gyárfás

Belföld

Fidesz: Gyurcsányék a migránsoknak mindent megszavaznak, de a magyarok pénzét elvennék

Felháborító, hogy “Gyurcsányék a migránsoknak mindent megszavaznak, de a magyarok pénzét elvennék” – közölte Böröcz László, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán Budapesten, újságírók előtt.

Azt mondta, a DK az elmúlt időszakban azért akciózott Brüsszelben, hogy büntessék meg Magyarországot. Az Európai Parlamentben (EP) is megszavazták a bevándorlásellenes tagállamok, így Magyarország pénzügyi büntetését is – tette hozzá.


“Gyurcsányné szintén folyamatosan azzal kampányol, hogy Brüsszel vegye el Magyarországtól a minket megillető pénzeket, és vegye el a döntési jogunkat attól, hogy mire költsük a nekünk járó pénzeket” – fogalmazott Böröcz László.

Miközben Gyurcsányék már megint a magyarok érdekei ellen kampányolnak – mondta -, addig az EP-ben minden egyes olyan javaslatot megszavaztak, amellyel több pénz jut a migránsok és a bevándorlás támogatására.


“Most vasárnap meg kell állítanunk a bevándorláspárti erőket, vasárnap mindenkinek el kell menni szavazni” – zárta nyilatkozatát a fideszes képviselő.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Lebegő zongorista

  A nap képe: Lebegő zongorista

  Alain Roche svájci zongorista, zeneszerző igen extrém módját választotta figyelemfelkeltésnek az épülő genfi Carouge Színház területén tartott nyílt napon egy darun, függőlegesen lógva.

 • Maul Pincészet – Solár

  Maul Pincészet – Solár

  Elsőre hűvös, de szépen nyíló illatok. Még egy pörgetés a pohárban és robban. Intenzív, tiszta és roppant elegáns.

 • Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Fanni ügyében

  Forrnak az indulatok Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosának szabadon bocsátása óta. A világhálót elárasztó méltatlankodó kommentek mellett fenyegetéseket is kapott a házi őrizetbe helyezett férfi.