EUR: 326,21 Ft
CHF: 289,10 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Egyéb X.kerület

Fővárosi fölény a Zsírosban

Három napon át pattogott a labda szüntelenül a Zsíros Tibor Kosárlabdacsarnokban. A tizenkét éven aluli tehetségek múlt hétvégén hatcsapatos felkészülési tornán mérték össze tudásukat. A fővárosiakon kívül Székesfehérvárról, Sopronból, Szombathelyről és Debrecenből is érkeztek csapatok Kőbányára. Az országos bajnokságra készülő együttesek közül a budapestiek vitték a prímet, a Vasas Akadémia nyert a hazai pálya előnyét élvező Zsíros Akadémia és a Soproni Sportiskola előtt.

(Fotó: Máté Krisztián)

A torna végeredménye:

A sárgában játszó Zsíros Akadémia Kőbánya ezüstéremig jutott (Fotó: Máté Krisztián)

1. Vasas Akadémia
2. Zsíros Akadémia Kőbánya
3. Soproni Sportiskola
4. Debreceni KA
5. Szombathelyi Ifjúsólymok
6. Dávid Kornél KA

A torna „legponterősebb” játékosa Horváth Roland lett száz ponttal, míg a legjobb játékosnak Nyikos Balázst választották.

Kapcsolódó Cikkek

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.