2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Extra

Gömöri szívesen kioszt pár pofont

Testépítő versenyre készül Gömöri András Máté, már csak néhány napja van hátra a nagy napig. Hosszú út vezetett idáig, de mint mondja, 16 évvel idősebb felesége, Polyák Lilla a holtpontokon is átsegítette, amiért nem lehet elég hálás neki.

Fotó: Balázs Gergely

– Világéletemben szerettem a kihívásokat, kíváncsi voltam, hogy ha mindent beleadok, mit tudok magamból kihozni. Tavaly október óta a versenyre készülök, rengeteget edzettem, és az ennivalóm is grammra ki van mérve, elképesztő fegyelem és akaraterő kellett ehhez az egészhez. A feleségem, Lilla nélkül nem ment volna, ő az én múzsám, aki a legnehezebb percekben is képes inspirálni, támaszt nyújtani – kezdte a Lokálnak Gömöri András Máté, aki közel egy évvel ezelőtt titkos esküvőn vette feleségül Polyák Lillát, akivel azóta is a legnagyobb békében éli a mindennapjait.


–A házassági papírtól nem lett más a kapcsolatunk, ugyanúgy rajongunk a másikért, mint egy évvel ezelőtt. Immár három és fél éve élünk együtt, sok mindenen vagyunk túl, az esküvő csak egyfajta megerősítés volt a másik felé, hogy tényleg komolyan gondoljuk – vette át a szót Lilla, aki szerint a féltékenységnek egyáltalán nincs helye a kapcsolatukban. Ezzel Máté is egyetért, ám úgy véli, hogyha valaki átlépne egy bizonyos határt, azt nem hagyná annyiban.

– Gyakran aggódom Lilláért, ha éjjel egyedül jön haza egy vidéki munkáról, szeretem tudni, hogy biztonságban van. Ami a féltékenységet illeti, úgy gondolom, hogy türelmes típus vagyok, elfogadom, hogy ismert színésznőként rengetegen bókolnak neki, viszont ha valaki átlép egy határt, annak szívesen kiosztok pár pofont – szögezte le nevetve az operettszínész, aki június 1-jén méreti meg magát élete első testépítő versenyén Miskolcon.


Gömöri András és Polyák Lilla
Fotó: Mészáros Diána

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szarvas Andi: Minden előtört belőlem

  Szarvas Andi: Minden előtört belőlem

  Szarvas Andi tavaly nyerte meg a Magyarország Szépét, idén pedig már zsűriként vesz részt a versenyen. A fiatal szépség saját bevallása szerint egyáltalán nem szigorú, mint mondja, őt már egy kis mosollyal is le lehet venni a lábáról.

 • Magyarország Szépe: ők már nyertek

  Magyarország Szépe: ők már nyertek

  Elkezdődött az idei Magyarország Szépe tábor a Balaton partján. A jelöltek több alversenyen is részt vettek, ahol a zsűri díjazta a legjobbakat. Az örömteli pillanatok mellet, négy lánynak búcsúznia kellett a versenytől.

 • Köszönöm, apa!

  Köszönöm, apa!

  Ahogy a május első vasárnapja az édesanyáké, úgy lett júniusban harmadik vasárnapja az édesapáké, ami egyre elterjedtebb szokás világszerte.