EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Sport

Griezmann elbúcsúzott az Atlético Madridtól

A világbajnok Antoine Griezmann érzelmes videóüzenetben jelentette be, hogy az idény végén távozik az Atlético Madrid labdarúgócsapatától. A hírek szerint a következő együttese a Barcelona lesz.

Miután beszéltem Diego Simeonéval, Miguel Ángellel (az Atlético sportigazgatója – a szerk.) és az irodában dolgozókkal, szerettem volna a szurkolókhoz is szólni, akiktől oly sok szeretetet kaptam. Úgy döntöttem, hogy elérkezett az idő a távozásra, új kihívásokat akarok. Úgy érzem, most erre van szükségem. Öt csodálatos évet töltöttem el itt, ezzel a klubbal nyertem meg az első nagyobb trófeáimat. Élveztem az itt eltöltött esztendőket, mindent kiadtam magamból a pályán, próbáltam örömet szerezni a Metropolitanóba kilátogató és a minket idegenbe elkísérő drukkereknek. Kizárólag hálával tartozom nektek – fogalmazott.


A hírek szerint a Barcelona kész kifizetni a francia támadó 125 millió eurós (40,6 milliárd forint) kivásárlási árát. A katalánok egyébként már tavaly meg akarták szerezni Griezmannt, ő azonban közölte, hogy marad a fővárosban, majd 2023-ig meghosszabbította szerződését.

 Credit line: Profimedia, Zuma Press – News

Névjegy

Név: Antoine Grizmann

Nemzetiség: francia

Kor: 28

Poszt: Csatár

Meccsek: 256

Gólok: 133

Gólpasszok: 50

Csapatok: Real Sociedad (2009–2014), Atlético Madrid (2014–2019)

Sikerek: Európa Liga, UEFA Szuperkupa, spanyol szuperkupa, világbajnokság

Kapcsolódó Cikkek