EUR: 326,13 Ft
CHF: 289,57 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Sport

Griezmann elbúcsúzott az Atlético Madridtól

A világbajnok Antoine Griezmann érzelmes videóüzenetben jelentette be, hogy az idény végén távozik az Atlético Madrid labdarúgócsapatától. A hírek szerint a következő együttese a Barcelona lesz.

Miután beszéltem Diego Simeonéval, Miguel Ángellel (az Atlético sportigazgatója – a szerk.) és az irodában dolgozókkal, szerettem volna a szurkolókhoz is szólni, akiktől oly sok szeretetet kaptam. Úgy döntöttem, hogy elérkezett az idő a távozásra, új kihívásokat akarok. Úgy érzem, most erre van szükségem. Öt csodálatos évet töltöttem el itt, ezzel a klubbal nyertem meg az első nagyobb trófeáimat. Élveztem az itt eltöltött esztendőket, mindent kiadtam magamból a pályán, próbáltam örömet szerezni a Metropolitanóba kilátogató és a minket idegenbe elkísérő drukkereknek. Kizárólag hálával tartozom nektek – fogalmazott.


A hírek szerint a Barcelona kész kifizetni a francia támadó 125 millió eurós (40,6 milliárd forint) kivásárlási árát. A katalánok egyébként már tavaly meg akarták szerezni Griezmannt, ő azonban közölte, hogy marad a fővárosban, majd 2023-ig meghosszabbította szerződését.

 Credit line: Profimedia, Zuma Press – News

Névjegy

Név: Antoine Grizmann

Nemzetiség: francia

Kor: 28

Poszt: Csatár

Meccsek: 256

Gólok: 133

Gólpasszok: 50

Csapatok: Real Sociedad (2009–2014), Atlético Madrid (2014–2019)

Sikerek: Európa Liga, UEFA Szuperkupa, spanyol szuperkupa, világbajnokság

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenkét aranyat szereztünk a budapesti kick-box világkupán

    Tizenkét aranyat szereztünk a budapesti kick-box világkupán

    Minden szempontból sikeres volt a fővárosi BOK Sportcsarnokban lebonyolított kick-box világkupa. Az immár 25. alkalommal megrendezett versenyen rekordlétszámú mezőny, 42 ország közel 1700 sportolója indult. A magyar versenyzők teljesítették a hazai szövetség céljait, miután 12 felnőtt aranyéremmel felülmúlták a tavalyi szereplést.

  • Óriási lépés Tokió felé

    Óriási lépés Tokió felé

    A harmadik helyen végzett Hárspataki Gábor az Isztambulban megrendezett olimpiai kvalifikációs karate versenyen. A 102 ország 1800 sportolójának részvételével lebonyolított viadalon az MTK versenyzője a 75 kg-os súlycsoportban 190 induló között lett bronzérmes – olvasható a kizárólag magyar sportolókkal és magyar sporteseményekkel foglalkozó misportunk.