EUR: 323,46 Ft
CHF: 290,52 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Extra

Hadas Kriszta: Halálfélelmem volt

Nehezen indult a 2019-es év Hadas Kriszta számára, egy szerencsétlen mozdulat következtében ugyanis súlyos balesetet szenvedett. Eltörött a bokája és a szárkapocscsontja, ami miatt hét hét kényszerpihenőre küldték az orvosok. Az idejét azonban így sem vesztegette, befejezte Anyasors című könyvét, amit a Nő Commentben is bemutatott.

Folytatódik a nagy sikerű talkshow, a Nő Comment, amelyben hétről hétre öt ismert nő és egy férfi vendég együtt boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat. A második évad első adásában Ábel Anita, Dobó Kata, Osvárt Andi, Balázsovits Edit, Hadas Kriszta elevenítette fel az első évad legemlékezetesebb pillanatait, később pedig a beszélgetéshez a mindig szókimondó Kajdi Csaba is csatlakozott.


A hölgyek első körben arról meséltek, hogy mi történt velük az elmúlt időszakban, s kiderült, hogy mindenki meglehetősen sikeres hónapokat tudhat maga mögött. Február 14-én bemutatták például Dobó Kata első rendezését, a Kölcsönlakást, míg az Osvárt Andi főszereplésével készült Susotázst beválogatták az Oscar-díj legjobb élőszereplős rövidfilm kategóriájának tíz kisfilmet tartalmazó listájára. Balázsovits Edinek sem volt oka panaszkodni,  bemutatták a Premier című darabot, ami hamar óriási sikert aratott. Egyedül Hadas Kriszta számára nem volt zökkenőmentes az elmúlt pár hónap, de úgy érzi, hogy ebből is kihozta a maximumot.

“Csupa jó dolog történt velem. Befejeztük a tavalyi évadot, az utolsó adás után volt egy kis buli, ahonnan vidám hangulatban hazamentem, majd másnap elmentem a gyerekért az iskolába, ugrottam egyet a betonon, eltörött a bokám és a szárkapacscsontom. Hét hetet gipszben töltöttem, ami miatt nem nagyon tudtam sportolni, –pedig megígértem – de legalább fejeztem a könyvemet. A címe Anyasors, végigjártam vele az elmúlt hetekben az országot, rengeteg városban voltam, könyvbemutató könyvbemutató hátán, és én úgy tudom, hogy nem sokára újra nyomják” – kezdte a Nő Commentben jókedvűen Hadas Kriszta, akinek a balesete idején a férje volt a legnagyobb támasza.


“A férjem cipelt a másodikra, mert nálunk nincs lift. Nem merném kijelenteni, hogy összehozott minket ez a krízishelyzet, mire felértünk a másodikra mindig igaz könnyeket sírtam, mert elkezdett rogyadozni, hisz annyira azért nem erős a lába. Elképzeltem, hogy a csigalépcsőn elindulunk lefele, úgy, hogy én vagyok alul és a gerincem is eltörik. Komoly halálfélelmem volt” – mondta a tévés.

Később Ábel Anita a gyereknap alkalmából szóba hozta a játszóházakat, s kiderült, Hadas Krisztának ott is akadt már egy kis gondja. “Egyszer én is voltam egy ilyenben, akkor határoztam el, hogy több gyerekem nem lesz, merthogy beszorultam a színes csövekbe. Ez már a második gyerekemnél, Zsigánál volt, felmászott a legtetejére, onnan segélykiáltásokat hallatott lefele, én elindultam halált megvető bátorsággal, és megfeneklettem, mint Micimackó” – mesélte a vicces történetet Kriszta.

A beszélgetés egy pontján a hölgyekhez csatlakozott Magyarország egyik legmenőbb modellügynökségének, a Visage-nak a tulajdonosa, Kajdi Csaba, akinek a felfedezettjei között olyan neveket találunk, mint Mihalik Enikő vagy Ebergényi Réka. Emellett alig több, mint fél év alatt közel 50 ezer követőre tett szert az Instagramon, ahol mindig nyíltan vállalja a véleményét, még akkor is, ha az másoknak nem tetszik. A műsorvezető elsőként arra volt kíváncsi, hogy hogyan került Csabi közel a modellszakmához, és mi az, amit elsőként megnéz egy lányon.

“Jöttem mentem intézkedtem már fiatalon, szerepelgettem, nekem is volt egy viszonylag rövid színész-és modellkarrierem” – kezdte nevetve.  “Akkor még azt sem tudtam hol vagyok, mit akarok, de dolgoztam egy modellügynökségnél, ahol tettem-vettem, de rájöttem, hogy tudom én ezt jobban is csinálni. Megcsináltam a saját ügynökségem, ez volt 2000-ben, és aztán verettünk. Elsőként fedeztem fel Ebergényi Rékát, és utána már szárnyalt az ügynökség. Először a lány magasságát, arcarányait, adottságait nézem meg, hogy milyen a szája, milyen az orra. (…) Az, hogy valakinek milyen adottságai vannak, az nem szól másról, csak arról, hogy beléphetsz a modellügynökség ajtaján. Ahhoz, hogy sikeres modell legyél, hogy egy jó karriert befuss, ahhoz kell személyiség, extrovertáltság, nyitottság. Figyelni kell az emberekre, meg kell jegyezni a neveket, hogy kikkel dolgozol, és alázatosnak kell lenned az ügynököddel – sorolta a modellügynökség vezetője.

A talkshow új részeit minden vasárnap 17 és 22 órakor láthatják a nézők a Spektrum Home-on.

Kapcsolódó cikkek:
Minden, ami Sztársztori!

Kapcsolódó Cikkek

  • Avicii barátnője újra szerelmes

    Avicii barátnője újra szerelmes

    A tavaly tragikusan elhunyt Avicii féltve őrizte magánéletét. Halála után azonban kiderült: évek óta boldog párkapcsolatban élt Tereza Kacerová modellel, akinek kisfia is apjaként szerette a DJ-t.

  • Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    A Royal Ascot néven futó lóverseny kétségkívül a világ legpuccosabb sporteseménye. A végeredménynél itt ugyanis sokkal izgalmasabbnak számít, hogy ki milyen kalapban jelenik meg.