2020. január 29., szerda
Adél

Extra

Hailey-t és Perryt is meghódította a Nanushka

Sándor Szandra kollekcióját egyre több világsztár választja. Jennifer Lawrence, Kendall Jenner és Dua Lipa után Katy Perry és Hailey Bieber is a legnagyobb magyar divatmárka, a Nanushka ruháiban mutatkozott. 

(Fotó: Cser Dániel)

Tovább hódít a világsztárok körében a Nanushka márka, amely már 46 országban és 250 üzletben van jelen. A külföldön is sikeres és népszerű magyar tervező, Sándor Szandra egyedi darabjait korábban már Dua Lipa, Kendall Jenner, Uma Thurman és Jodie Foster is előszeretettel viselte. A Ripost pedig kiszúrta, hogy a napokban Katy Perry és Justin Bieber felesége, Hailey is a Nanushkát választotta.


Hailey közösségi oldalán osztott meg egy fotót, ahol divatos karamellszínű szettet visel. A Nanushka-kollekció Lione pulóveréhez egy hozzá illő Tigre fantázianevű nadrágot választott. Nem ez volt az első alkalom, hogy a szupermodell Sándor Szandra által tervezett ruhában volt, korábban is viselte már a magyar divatmárka ruháit, ugyanis nagy kedvelője az egyedi kollekció darabjainak. Katy Perry pedig a Nanushka fekete vegán bőr maxiruháját és az új kollekció lapos talpú Yola szandálját viselte egy partin.

 

6,6 milliót gyűjtöttek


A hétvégi Mihalik Enikő x UNICEF Pop-Up Store jótékonysági ruhavásárra több hazai és külföldi sztár mellett a Nanushka divatmárka is felajánlotta egyedi tervezésű ruháit. A kezdeményezés pedig hatalmas sikernek örvendett, Mihalik Enikő közösségi oldalán osztotta meg, hogy összesen 6,6 millió forint gyűlt össze, melyet a nehéz sorsú gyerekeknek adnak.

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek