EUR: 326,21 Ft
CHF: 289,10 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Egyéb Pécs

Idén 30 éves Pécs és Graz testvérvárosi kapcsolata

A jubileum alkalmából grazi küldöttség érkezett Pécsre. Az osztrák delegációt Decsi István alpolgármester fogadta a pécsi városházán. Decsi István köszöntőjében hangsúlyozta: a két város között évszázados, történelmi kapcsolat van, ami a testvérvárosi megállapodás révén 30 éve hivatalos formát is öltött nemcsak a kultúra, hanem az oktatás, a gazdaság, sőt a városfejlesztés terén.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.