2020. január 28., kedd
Károly, Karola

Belföld

Így vélekednek a Soros-egyetem hallgatói az Orbán halálát kívánó tanárukról – Videó!

Mint arról már korábban beszámoltunk, a V4NA nemzetközi hírügynökség szúrta ki, hogy a repülőszerencsétlenségben elhunyt lengyel államfő, Lech Kaczynski sorsát kívánta Orbán Viktor miniszterelnöknek Kovács M. Mária, a Soros-egyetem történészprofesszora egy Facebook-bejegyzésében.

A botrányos kijelentéstől el a parlamenti ellenzéki pártok közül semelyik sem határolódott el, és a Soros-egyetem is mélyen hallgat, amivel azt a látszatot keltik, hogy egyet értenek a professzornővel.


Az Origo most megkérdezte a CEU diákjait is, hogy mit gondolnak a kormányfő halálát kívánó tanárukról:

A hallgatók között voltak olyanok is, akiket nem tanít, de a CEU hallgatóiként nyilvánvalóan őket is érinti az ügy. Többen egyértelműen elhatárolódtak, de az Origo felhívja a figyelmet arra a hallgatóra, aki, miközben megpróbálja megkerülni a választ, maga is példátlanul gyűlölködik.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ugrásszerűen nőtt a kistermelői piacok száma

  Ugrásszerűen nőtt a kistermelői piacok száma

  A helyi termelői piacok száma hét év alatt a két és félszeresére, 117-ről 298-ra emelkedett – mondta az agrárminiszter szombaton Nagykőrösön. Nagy István szerint ez a vidék saját erőforrásainak fokozott használatát és munkaerő megtartó erejét jelenti.

 • Eljött a keresztény-konzervatív zöldpolitika ideje

  Eljött a keresztény-konzervatív zöldpolitika ideje

  Eljött a keresztény-konzervatív zöldpolitika ideje, Európának olyan klímapolitikát kell folytatnia, amely nem a legszegényebb országokra terheli a klímasemleges gazdasági átállás költségeit – jelentette ki Varga Judit igazságügy-miniszter a Politico című, európai ügyekkel foglalkozó hírportálon megjelent véleménycikkében.

 • Üzletággá fejlődött a börtönbiznisz

  Üzletággá fejlődött a börtönbiznisz

  Rátelepedtek és üzletággá fejlesztették a fogvatartottak és elítéltek kártérítési rendszerét a “balliberális körökhöz és a Soros-hálózat által finanszírozott” ügyvédi irodák – mondta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.