EUR: 323,46 Ft
CHF: 290,46 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Extra

Így vitte el a mentő Lajcsit a bíróságról – Fotók!

Minta arról korábban a Lokál is beszámolt, mentő vitte el Lagzi Lajcsit a Budaörsi Járásbíróságról, ahol péntek reggel 8.30-kor lett volna a tárgyalása. 

Lagzi Lajcsit az ügyvédje hívta fel, mivel nem jelent meg időben a tárgyaláson. Kiderült, hogy már az épületben volt, de rosszul lett: összeesett a mosdóban. A tárgyalóteremből többen is a segítségére siettek, mert nem tudott lábra állni.


/Fotó: Origo

Két ügyeletes orvos vizsgálta az egyik tárgyalóteremben, ahonnan hordágyon vitték ki a falfehér Lagzi Lajcsit a mentőautóhoz. Ügyvédje szerint a zenész a vizsgálat alatt ragaszkodott hozzá, hogy megtartsák a mára kitűzött tárgyalást, de orvosai végül ezt nem engedték. A zenész nagyon rosszul volt, zavartan viselkedett – írja az Origo. A tárgyalást június 27-re napolták.

/Fotó: Origo

Az áramlopással vádolt zenész továbbra is kitart amellett, hogy ártatlan, akárcsak súlyos betegséggel küzdő felesége, akinek bírói engedélyre már nem kell tárgyalásra járnia. Vádalkut sem kötött, amivel biztosította volna, hogy nem kell 12 évet börtönben töltenie, így még ennek a lehetősége is fennáll. Az viszont biztos, hogy akár évekig is elhúzódhat a tárgyalás.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Avicii barátnője újra szerelmes

    Avicii barátnője újra szerelmes

    A tavaly tragikusan elhunyt Avicii féltve őrizte magánéletét. Halála után azonban kiderült: évek óta boldog párkapcsolatban élt Tereza Kacerová modellel, akinek kisfia is apjaként szerette a DJ-t.

  • Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    A Royal Ascot néven futó lóverseny kétségkívül a világ legpuccosabb sporteseménye. A végeredménynél itt ugyanis sokkal izgalmasabbnak számít, hogy ki milyen kalapban jelenik meg.