EUR: 325,02 Ft
CHF: 295,05 Ft
2019. július 20., szombat
Illés

Extra

Janza Kata harmadszor is férjhez menne

Janza Kata egy évvel ezelőtt kezdte újra kapcsolatát 22 évvel fiatalabb párjával, Pesák Ádámmal. A két színész a szünet után teljesen új alapokra helyezte szerelmüket, aminek köszönhetően azóta is harmóniában élnek. Kata a Lokálnak azt is elárulta: ha úgy alakul szívesen férjhez menne harmadszorra is. 

Janza Kata és Pesák Ádám három éve alkotnak egy párt, tavaly azonban két hónapig külön éltek. A Budapesti Operettszínház színészei rengeteget küzdöttek a kapcsolatukért, amelynek meg is lett az eredménye. – Óriási harcos vagyok, és minden kapcsolatomért az utolsó percig küzdöttem, főleg a házasságaimért. Csak akkor adtam fel, mikor már tényleg nem láttam más kiutat. Ádám volt az első férfi, akinél azt éreztem, hogy mindenáron meg akarom ezt menteni, és ezzel ő is ugyanígy volt – kezdte Kata a Lokálnak.


A két színész harmonikus kapcsolatához családtagjaik is hozzájárulnak. Kata szülei és 20 éves egyetemista lánya, Janka a hétköznapi ügyek intézése mellett a 12 éves Samu körül is rengeteget segítenek. Ádám szülei pedig sokszor küldenek finom falatokat az egész családnak.

– Ádámmal egy ideje újra együtt élünk, és egy új darabban, A Pendragon-legendában is együtt játszunk az operettszínházban. Az életünk egy folytonos logisztika, de a családunk segítségének köszönhetően kellő időnk jut egymásra is, amit teljes mértékben kiélvezünk. Nem tervezünk előre, csak örülünk, hogy ilyen boldog időszakunk van. Egyenlőre nincsenek komoly terveink, én már kétszer voltam házas, és a páromnál sem ez a prioritás, de persze az esküvő sem kizárt egy távolabbi jövőben – tette hozzá a 46 éves színésznő.


Kapcsolódó Cikkek