2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Extra

Jolie még mindig a válásán kesereg

Angelina Jolie és Brad Pitt hónapokkal ezelőtt végre hivatalosan is elváltak, a színésznő azonban még mindig azon gondolkodik, hogy vajon hol rontották el.

Angelina közeli ismerősei szerint ugyanis sokszor felhozza a témát a terapeutájánál, hogy vajon a kommunikáció vagy inkább az empátia hiánya vezetett a válásukhoz. A színésznő azt gondolja, megakadályozhatta volna, ha előbb figyelmezteti Pittet, hogy káros szenvedélyei – az italozás és drogozás – akár a házasságukba is kerülhet.

Profimedia, Goff Photos

Kapcsolódó Cikkek

 • Szarvas Andi: Minden előtört belőlem

  Szarvas Andi: Minden előtört belőlem

  Szarvas Andi tavaly nyerte meg a Magyarország Szépét, idén pedig már zsűriként vesz részt a versenyen. A fiatal szépség saját bevallása szerint egyáltalán nem szigorú, mint mondja, őt már egy kis mosollyal is le lehet venni a lábáról.

 • Magyarország Szépe: ők már nyertek

  Magyarország Szépe: ők már nyertek

  Elkezdődött az idei Magyarország Szépe tábor a Balaton partján. A jelöltek több alversenyen is részt vettek, ahol a zsűri díjazta a legjobbakat. Az örömteli pillanatok mellet, négy lánynak búcsúznia kellett a versenytől.

 • Köszönöm, apa!

  Köszönöm, apa!

  Ahogy a május első vasárnapja az édesanyáké, úgy lett júniusban harmadik vasárnapja az édesapáké, ami egyre elterjedtebb szokás világszerte.