EUR: 326,21 Ft
CHF: 289,10 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Egyéb XX.kerület

Június közepén nyit a pesterzsébeti fürdő

Vágják a centit a Vízisport utcában, két hónapon belül ugyanis már a szabadtéri egységek is látogathatók lesznek a nagyközönség számára.

Tavaly decemberben nyitott újra a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógyfürdő. A hosszú kényszerszünet után tavaly év vége óta fogad vendégeket az intézmény belső része. A mindennap látogatható fürdőben gőzerővel folynak a munkálatok, a felső szinten hamarosan átadják az elszeparált részleget, ahol masszőrök és kozmetikusok veszik majd kezelésbe a vendégeket. Míg a már látogatható részlegen az utolsó simításokat végzik, odakint lázas munka folyik, hogy a június közepi átadóra mindennel elkészüljenek. Ottjártunkkor már minden medence a befejezési fázisnál tartott, és a kertészeti munkák előkészületei is elkezdődtek.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.