2020. július 13., hétfő
Jenő

Belföld

Kerítést bontana az MSZP-s Ujhelyi

„Kerítésmentes” Európát ígérve kezdett kampányba Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője, aki a májusi voksolás után is Brüsszelben folytatná áldásosnak nem mondható tevékenységét.

– Hogyha kerítésmentes és egységes Európai Unióra vágynak, akkor az MSZP és a Párbeszéd szövetség listájára és a szociális Európára kell, hogy szavazzanak – fogalmazott a minap Sopronban a Sargentini-jelentést is megszavazó MSZP-s, aki az elmúlt években számtalan migránspárti javaslatot támogatott már.


Mint emlékezetes, Ujhelyi nem először támadja a migránsáradatot megállító technikai határzárat. Korábban Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda politikai államtitkára osztott meg Facebook-oldalán egy fényképet, amelyen Ujhelyi egy erővágóval látható, amelyet akkor a baloldali politikus fizikai munkavégzésben szerzett tapasztalat híján hidegvágónak nevezett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Orbán Viktor: Több Balaton, kevesebb Adria!

  Orbán Viktor: Több Balaton, kevesebb Adria!

  Az Adria helyett válasszuk a Balatont, mert a behurcolás a jelenlegi veszélyforrás Orbán Viktor szerint. A miniszterelnök pénteki rádióinterjújában elmondta, hogy hazánkban jó a helyzet, de a környező országokban rosszak az adatok.

 • Mozgó szaunává változott a 3-as metró

  Mozgó szaunává változott a 3-as metró

  Kiakadt a hőmérő, amikor a Lokál megmérte hány fokban kell aszalódniuk az utasoknak a légkondi nélküli 3-as metrón most, hogy beköszöntött a kánikula. A közel 36 fokos hőmérsékletet ráadásul idén a maszkviselés is tetézi.

 • Napsütés lesz, nagy hőség nélkül!

  Napsütés lesz, nagy hőség nélkül!

  Sok lesz a napsütés a jövő héten, de többször is várható elszórtan csapadék. Nagy hőségre nem kell készülni, a maximumok jellemzően 30 Celsius-fok alatt maradnak – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.