EUR: 326,21 Ft
CHF: 289,10 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Extra

Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

Sokat javult Demjén Ferenc állapota, a Ripost megtudta, hogy a legendás zenész szerdán elhagyhatta az intenzív osztályt, ahová azután szállították, hogy május 3-án agyérgörcsöt kapott.

Mint arról korábban Rózsi menedzsmentje beszámolt, először azt hitték, hogy agyvérzése van, később derült csak ki, hogy nem akkora a baj, mégis napokig mélyaltatásban tartották, és az intenzív osztályon ápolták. A Kossuth-díjas énekes februárban csipőkorrekciós műtéten esett át, és remélte, hogy mihamarabb visszatérhet a színpadra, lábadozása azonban most tovább tarthat.

Demjén Ferenc (Fotó: Máté Krisztián)

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Az egyik londoni magánkórházban született Harry herceg és Meghan hercegnő kisfia. A brit uralkodó múlt hétfőn világra jött nyolcadik dédunokájának születési helye csak pénteken, a kisfiú születési anyakönyvi kivonatának kiállítása és közzététele után derült ki.

 • Életet menthet a HPV-oltás

  Életet menthet a HPV-oltás

  Évente 500 nő hal meg a HPV-vírus okozta rák miatt Magyarországon. Liptai Claudia és Ónodi Eszter színésznő fontosnak tartja, hogy ne csak beszéljen erről, de mindketten kipróbálták az új magyar fejlesztésű, otthon elvégezhető HPV-tesztet is.

 • Családot szeretne Mihalik Enikő

  Családot szeretne Mihalik Enikő

  Jótékonysági gardróbvásárt rendezett hazánk egyik legsikeresebb modellje, Mihalik Enikő, aki ez alkalomból őszintén mesélt a Lokálnak a mindennapjairól.