EUR: 325,32 Ft
CHF: 290,07 Ft
2019. május 26., vasárnap
Evelin, Fülöp

Extra

Király Linda: Nem gondolok a szerelemre

Király Linda életében egy teljesen új időszak kezdődött. Nemrég ért véget kilenc évig tartó kapcsolata, fokozottan figyel az egészségére, és új lemezt készít. Most csak saját magával szeretne foglalkozni, és úgy érzi, jelenleg nincs helye az életében egy új szerelemnek. 

 

Király Linda kilenc év után szakított vőlegényével, Zsomborral, akivel szoros barátságban maradtak. –  Ugyanúgy részesei vagyunk egymás életének barátként. Rendszeresen beszélünk telefonon és találkozunk – kezdte Linda a Lokálnak. Az énekesnő tavaly vallott arról, hogy az orvosok egy agyalapi mirigyes cisztát találtak nála, ami sok kellemetlen tünettel járt, mint például hormonháztartás felborulása, alvászavarok és pluszkilók. Linda ezért most főként az egészségére koncentrál, mellette pedig új lemezein dolgozik.


– Két saját lemezt is készítek, egy magyar és egy angol nyelvűt. Nagyon személyes hangvételűre szeretném, amiben benne lesz az összes nehézség és változás, amely engem ért az elmúlt időszakban. A munka és a gyógyulás most minden időmet elveszi, és nem is gondolok egy esetleges új szerelemre. Jelenleg az a legfontosabb, hogy a lelkemre és az egészségemre figyeljek, ami szépen alakul – mondta a 36 éves énekesnő, aki élvezi, hogy húsz év után újra szingli.

– Szeretnék most befelé koncentrálni és egy komoly önismereti úton járok, amit nagyon élvezek. Rengeteget utazom, új embereket, helyeket ismerek meg és többlaki életet élek, de főként itthon vagyok – tette hozzá.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek