2019. május 26., vasárnap
Evelin, Fülöp

Életmód

Konkoly Ági: Anyukáknak szeretettel!

A gyönyörű Konkoly Ági élete teljesen megváltozott, mióta kétgyermekes anyuka lett. Az egykori szépségkirálynő szívesen beszélget követőivel a babázásról, gyerekekről, anyaságról közösségi oldalain és egyre többen kérnek is tőle tanácsot, akár családi wellness-szel kapcsolatban.

-Sok anyuka kéri ki a véleményemet egy-egy családbarát helyről, mit és miért ajánlok. Kisgyerekekkel pihenni ma már sok lehetőség van, minden más és más miatt szerethető – magyarázta Ági. – Mi a gyerekek születése óta szívesen mozdulunk ki és fedezzük fel ezeket a helyeket. A legutóbb Sárváron jártunk, mert sokat hallottunk már a Gyógy-, és Wellness fürdőről és alig vártuk, hogy kipróbálhassuk. Nagyon szerencsés vagyok, hogy édesanyám el tudott jönni velünk, így ő tudott vigyázni Zoéra és Zorára, míg mi a férjemmel szaunáztunk és masszázson vettünk részt.


Konkoly Ági és családja a fürdőben

Ági és férje, az egykori labdarúgó, Józsi György nagyon szereti az aktív pihenést. Szeretnek sportolni, mozogni, kirándulni. Valamennyit szívesen teszik már négytagú családként is. Egy wellness hétvége sem telhet el csak ejtőzéssel, a vízi tornát például soha nem hagyják ki. – Mindenhonnan elkésünk, mióta gyerekeink vannak – jegyzi meg viccesen és túlozva Ági. – A vízi torna már elkezdődött, amikor csatlakoztunk, de nem akartunk kimaradni semmiképp. A gyerekeket a játszóházban hagytuk addig anyával. Nem egyszerű két picivel időben érkezni, de ezt mindig elnézik nekem.

Konkoly Ági és párja kettesbem

A minden izmot átmozgató vízi torna után jól esett masszázzsal lazítani. Gyuri és Ági a hátmasszázst választotta, mindketten azt kérték a szakavatott kezektől.
– Zora sokat van a kezemben, és ahogy gyarapszik egyre nehezebb emelnem, így örömmel vettem a hátmasszázst – mondta a szépségkirálynő. Persze a Gyerekbirodalom felfedezése sem maradhatott ki a sárvári napjukból, így családegyesítés és közös ebéd után a hullámmedence és Zoé kedvence, a csúszdák felé vették az irányt.
– Egyszerre család- és bababarát a Sárvári Gyógy-és Wellness fürdő, mindenki jól érezheti magát, akár a párjával vagy akár a családdal érkezik. Minket nagyon megfogott a hely, és szívesen ajánlom minden édesanyának.


Kapcsolódó Cikkek

 • Kutyavilág – mancsvezető kezdő ebtartók számára – 1. rész

  Kutyavilág – mancsvezető kezdő ebtartók számára – 1. rész

  Kutyával az élet számtalan boldog pillanatot tartogat. Ahhoz azonban, hogy négylábú társunk valóban sok örömöt okozzon bosszúság helyett, fontos, hogy az első időszaktól következetesen neveljük. A Lokál legújabb sorozatában most két eb és gazdáik fejlődését követhetjük nyomon, akiknek a Gödöllői Kutyasport Központ csapata nyújt segítséget ahhoz, hogy a megismerve a kutyák világát, gondtalan, élményekben gazdag mindennapok köszöntsenek kétlábúra és négylábúra egyaránt.

 • A nevetés gyorsítja a gyógyulást

  A nevetés gyorsítja a gyógyulást

  Dr. Kamilla Karamella és dr. Hablaty nagyvizitjére látogattunk el a Semmelweis Egyetem I. Sz. Gyermekgyógyászati Klinikáján, ahová 23 éve visznek mosolyt és vidámságot a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány bohócdoktorai.

 • Édes élet cukormentesen

  Édes élet cukormentesen

  Finom édesség mindenmentesen – létezik ilyen? Bizony létezik! Mégpedig Jarjabka Szilvia FitCandy nevű egészséges cukrászdájában. A XIII. kerületi, budapesti cukrászműhelyben ugyanis több mint ötvenféle nyalánkságot kóstolhatunk meg.