EUR: 323,43 Ft
CHF: 290,93 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Lajcsi összeesett a bíróságon, kórházba szállították

Valószínű az állandó feszültséggel járó évek óta húzódó ügye miatt lehetett rosszul a bíróság mellékhelyiségében Lagzi Lajcsi szerdán – írja a Ripost.

Elkezdődött szerdán a közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolt Galambos Lajos perének tárgyalása – írja a lap. A zenész fal fehéren érkezett a helyszínre, láthatóan annyira megviselte a három napja tartó tárgyalásmaraton, hogy idegileg nem bírta a megterhelést és péntek reggel rosszul lett a helyszínen. A zenész a mosdóban esett össze.


A Ripost úgy tudja, hogy Lajcsihoz infarktusgyanú miatt mentőt hívtak, majd kórházba szállították.

Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.