EUR: 326,27 Ft
CHF: 289,21 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Egyéb XXI.kerület

Lézerharcot játszottak – veszélyek nélkül

A csepeli önkormányzat szervezésében első alkalommal rendezték meg a Daru-dombon a Csepeli Lézerharc Bajnokságot, amelyre előzetesen ötfős csapatok jelentkezését várták. A bajnokságra összesen 59 csapat nevezett, amelyek családi és baráti társaságokból, osztálytársakból verbuválódtak. Egyetlen csapat kivételével – akik Újbudáról érkeztek – minden versenyző csepeli volt. Bár az elnevezésben szerepel a harc kifejezés, a lézerjáték senkire és semmire nem veszélyes, védőfelszerelés nélkül is játszható. Minden játékos kapott egy speciális fegyvert és egy fejérzékelőt, amely a kapott találatot jelezte. A játékosok egyenes kieséses rendszerben mérték össze ügyességüket és taktikai érzéküket.

Az első három helyezett:

1. Mr. Sósmogyi csapata, nyereményük: a Skyward jóvoltából átélhetik a súlytalanság élményét.
2. 1 Doboz xigi, nyereményük: közös go-kartozáson vehetnek részt.
3. Ali babák, nyereményük: a Trap Factory jóvoltából kipróbálhatják a Csepel Művek terültén lévő szabadulószobát.


Kapcsolódó Cikkek

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.