EUR: 323,37 Ft
CHF: 291,50 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Extra

Madonna több európai várost is érintő turnéra indul új lemezével

Madonna több európai várost is érintő koncertturnéra indul idén ősszel a Madame X című új albumával.

A 60 éves popsztár hétfői bejelentése szerint a turné első állomása New York lesz szeptemberben, majd egyebek között Chicago és Los Angeles következik. A jövő év elején pedig Lisszabonban, Londonban és Párizsban is színpadra lép.


Madonna “személyes hangvételű” élménnyel szeretné megajándékozni rajongóit, ezért a koncerteknek nem hatalmas arénák, hanem színháztermek – New Yorkban például a Howard Gilman Operaház, Los Angelesben a The Wiltern – adnak majd otthont. A szervezők szerint a jegyárak 60 dollár és 760 dollár között mozognak.

A Madame X című korong, amely Madonna 14. stúdióalbuma, június 14-én jelenik meg.

A lemez hanganyagát az énekesnő Lisszabonban töltött évei inspirálták, Madonna ugyanis az elmúlt években a portugál fővárosban élt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  Nanushka a francia divatfővárost is beveszi

  A ma­gyar di­vat­márka több si­ke­res New York-i be­mu­tató után pén­te­ken a pá­ri­zsi di­vat­hé­ten pre­zen­tálta a 2020-as ta­vasz-nyári kol­lek­ci­ó­ját.

 • Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Így néznek ki ma a Backstreet Boys tagjai

  Tegnap adott koncertet Budapesten a Backstreet Boys, a fiúzenekar, akik a 90-es években meghódították a világot, azzal együtt pedig milliók szívét. Nem volt olyan tini, akinek ne lett volna tele a szobája a csapat poszterivel, aki ne lassúzott volna a dalaikra a szórakozóhelyeken.

 • Becsajozott Shawn Mendes?

  Becsajozott Shawn Mendes?

  Nemrég jelent meg Shawn Mendes és Camila Cabello közös dala, a Senorita, a rajongók pedig rögtön gyanakodni kezdtek, hogy talán nemcsak munka, hanem szerelem is van a dologban.