EUR: 323,33 Ft
CHF: 291,40 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Extra

Megidézik Hollywoodot a Balaton Soundon

Július 3–7. között Zamárdiban találkoznak Európa legmenőbb vízparti fesztiváljának rajongói. A Balaton Sound idei felhozatalában ott lesz a német elektronikus zene underground „kisistene”, Paul Kalkbrenner.

A Balaton-partra érkezik a titokzatos, mályvacukormaszkos lemezlovas és producer, Marshmello, aki a 2018-as MTV EMA-gálán elnyerte a legjobb elektronikus fellépőnek járó díjat. Jön a DJ Mag toplistájának élvonalából évek óta kirobbanthatatlan Armin van Buuren, és közkívánatra visszatér az ausztrál house DJ-producer, Timmy Trumpet. Megújult külsővel, a korai Hollywood hangulatát idéző imázzsal születik újjá a Sound úgynevezett Nagy VIP- helyszíne, ahol csillárok, vörös szőnyeg, kényelmes kanapék várják a látogatót, és az egésznek egy extravagáns dekoráció ad majd keretet.

fotók: Balaton Sound

Kapcsolódó Cikkek

  • Pásztor Anna: Már megtanultam nem félni

    Pásztor Anna: Már megtanultam nem félni

    Peller Mariann két éve indította útjára az Utazás a lelked körül című műsorát, amiben hétről hétre egy-egy ismert emberrel beszélget hitről, lélekről, sorsról, megmagyarázhatatlannak tűnő tapasztalásokról.

  • Radics Gigi lesz Emilio partnere

    A Drága családom valóságshow egyik epizódjának végén elszólta magát Emilio és DR BRS: a nyár során felújított Ne nézz vissza rám című Emilio-slágerben Radics Gigi mesés hangja is felcsendül majd.