EUR: 322,36 Ft
CHF: 287,95 Ft
2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Egyéb IV.kerület

Megválasztották a szezon szépét

Az újpesti labdarúgók megválasztották a szezon legszebb szurkolólányát. Nem volt könnyű dolguk, hiszen több mint ötvenen jelentkeztek a versenyre.

Ők a legszebb újpesti szurkolólányok (Fotó:ujpestfc.hu)

Februártól lehetett nevezni a megmérettetésre, a feltétel az volt, hogy mindenképpen Újpest-szurkoló hölgyek jelentkezzenek, és ezt persze bizonyítani is kellett. Az ujpestfc.hu beszámolója szerint a verseny háromkörös volt, egy csapatmezes felvonulás, egy beszélgetés és egy parti ruhás bemutatás. A beszélgetés folyamán sok minden kiderült a lányokról, voltak igazi kemény magos szurkolók, akik az összes lelátós dalt tudták.

Kabát Péter, a klub egykori játékosa igazi lelkes házigazda volt, minden indulóval külön beszélgetett, és kifaggatta őket az Újpest történelméről. A „szigorú” zsűri elnöke Banai Dávid volt, a tagok Balázs Beni, Zsótér Doni, Rácz Barni és Marko Filipovics. A pontozásba az is beleszámított, hogy a jelöltek mennyire talpraesettek, hogyan tudnak kommunikálni, hiszen a győztes azon kívül, hogy rengeteg ajándékot kapott, egy éven keresztül az újpesti szurkolólányokat képviseli, és aktívan részt vesz majd az Újpest eseményein.


Győztesként a 33 éves Erdei-Sallai Mónikát hirdették ki, míg Tóth Anna és Bagóczky Bettina udvarhölgy, Princz Andrea pedig a Facebook-közönségszavazás nyertese  lett.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.