EUR: 345,78 Ft
CHF: 320,34 Ft
2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Külföld

Megverték, mert elárulta a Bosszúállók végét

Kicsivel több mint egy hete került a magyar mozikba a világszerte várva várt Bosszúállók: Végjáték, amely 22 Marvel-szuperhősfilm végére tesz pontot.

Talán ezért válthatott ki hatalmas dühöt egy néző a következő előadásra várakozó tömegből, amikor egy hongkongi moziban a vetítés után kifelé jövet odakiabálta, hogy mi lesz a történet vége. A filmre várók közül többen annyira dühösek lettek, hogy a spoilerező férfinak estek, és véresre verték. Így, mondhatni, ők is bosszúállókká váltak. Később több fotó is bejárta a világsajtót, amelyen a helyben hagyott férfi véres arccal üldögél a földön.

Kapcsolódó Cikkek

 • Visszavonul a brit külügyminisztérium macskája

  Visszavonul a brit külügyminisztérium macskája

  Nyugdíjba megy Palmerston macska, amely a brit külügyminisztérium főegerészeként szolgált az elmúlt több mint 4 évben – tudatta az állat Twitter-oldala mintegy 100 ezer követőjével pénteken.

 • Bejegyzik az első orosz vakcinát

  Bejegyzik az első orosz vakcinát

  Hamarosan lezárul a Gamaleja Intézet által kifejlesztett, Covid-19 elleni első orosz vakcina tesztelése, és a jövő héten bejegyzik – jelentette be Oleg Gridnyev orosz egészségügyi miniszterhelyettes pénteken újságíróknak Ufában, egy helyi kórházbővítés ünnepségén.

 • Európában a járvány második hullámára készülnek

  Európában a járvány második hullámára készülnek

  Különböző szigorításokkal a koronavírus-járvány második hullámára készülnek Európában, ahol továbbra is a legmagasabb a vírus okozta Covid-19-betegség halálos áldozatainak száma: a 708 ezerből 202 ezret a kontinensről jelentettek.