EUR: 323,37 Ft
CHF: 291,50 Ft
2019. június 26., szerda
János, Pál

Belföld

Menczer: Válasszuk a biztonságot és a bevándorlásra nemet mondó politikusokat!

A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szerint a biztonság érdekében azokat a politikusokat kell választani, akik nemet mondanak a bevándorlásra.

Menczer Tamás a Facebookon szerdán közzétett videóban emlékeztetett: ma van a manchesteri terrortámadás évfordulója, a terrorista egy koncerten robbantott, 22 embert megölt és sokakat megsebesített.


Az elmúlt években “bevándorlási hátterű terroristák 30 terrortámadást hajtottak végre Európában – közölte. Hozzátette: “több mint 300 ártatlan európai embert meggyilkoltak és több mint 1300-at megsebesítettek.”

Az államtitkár hangsúlyozta: a bevándorlás növeli a terrorveszélyt. “Válasszuk a biztonságot és azokat a politikusokat, akik nemet mondanak a bevándorlásra” – fogalmazott.


2017. május 22-én egy öngyilkos merénylő felrobbantotta magát egy manchesteri koncerten. A robbantásban 22-en meghaltak. A merényletért az Iszlám Állam terrorszervezet vállalta a felelősséget.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Gyurcsány uralja az ellenzéket

  Gyurcsány uralja az ellenzéket

  Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a DK elnöke céljának azt nevezte, hogy visszahozza a 2010 előtti MSZP-SZDSZ koalíciót, hangsúlyozva, Gyurcsány Ferenc mindent ural az ellenzéki térfélen.

 • George R. R. Martin: Tűz és vér

  George R. R. Martin: Tűz és vér

  Több évszázaddal a Trónok harca eseményei előtt a Targaryen-ház – a Valyria végzetét egyedül túlélő sárkányúr család – Sárkánykőt tette meg székhelyéül.

 • Tudta? Ezt művelik a neten a fiatalok

  Tudta? Ezt művelik a neten a fiatalok

  Az Y és Z generáció már nem is megszületett, hanem letöltötték őket a netről – ez a kép rajzolódik ki a 18-40 évesek internet-használatát, illetve a közelmúltban nagy hangsúlyt kapott netes adatbiztonságot feltérképező részletes kutatásból.