2019. november 14., csütörtök
Aliz

Külföld

Migránsok erőszakoltak meg egy tinédzsert

Két nigériai bevándorlót keres az olasz rendőrség, akik a gyanú szerint kedden este megerőszakoltak egy 15 éves lányt az észak-olaszországi Bolzanóban. Két férfit még kedden őrizetbe vettek, de kiderült: ők nem vettek részt a támadásban, ezért szerdán elengedték őket – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

A fiatal áldozatra két afrikai származású férfi támadt rá a Dél-Tirol tartomány székhelyének számító város egyik folyóparti kerékpárútján. A 15 éves lány iskolából biciklizett haza, amikor az egyik elkövető arcon ütötte, a másik pedig elvonszolta őt a Talfer (Talvera) folyó partjára, ahol megerőszakolták a lányt, majd magára hagyták.


A sokkos állapotban lévő kislány jajgatására egy járókelő figyelt fel, ő értesítette a mentőket és a rendőrséget.

Az azonnali nyomozás során a rendőrök már kedden őrizetbe vettek két férfit, akiket azonban szerdán elengedtek, mert tisztázták magukat. Ugyanakkor a jelek szerint lehetett információjuk az elkövetőkről, mert a rendőrség most már két nigériai gyanúsított után nyomoz. A körözés szerint csak az állampolgárságukkal vannak tisztában, a személyleírásuk nem elég részletes, mert csak annyit közöltek, hogy az a férfi, aki elsőként ütötte meg a lányt, rasztahajú.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Soros fia Macronnak adott utasításokat

  Soros fia Macronnak adott utasításokat

  Néhány nappal titkos észak-macedóniai útja után Soros György fia részt vesz a Párizsi Békefórumon is – vette észre a V4NA nemzetközi hírügynökség.

 • Tüdőátültetésen esett át az e-cigi miatt

  Tüdőátültetésen esett át az e-cigi miatt

   Egy 17 éves michigani fiún hajtották végre a világ valószínűleg első olyan dupla tüdőtranszplantációját, amelyre azért volt szükség, mert a páciens tüdeje helyrehozhatatlanul károsodott az elektromos cigaretta vagy más hasonló eszközök párájának ki- és belégzésétől.

 • 10 ezer migráns akart idén Magyarországra jutni

  10 ezer migráns akart idén Magyarországra jutni

  Intenzíven növekszik az illegális bevándorlók száma Magyarország határainál, a tiltott határátlépést megkísérlők száma az idén már meghaladta a tízezret – közölte a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója Bakondi György az M1-en.