EUR: 326,13 Ft
CHF: 289,57 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Külföld

Migránsok erőszakoltak meg egy tinédzsert

Két nigériai bevándorlót keres az olasz rendőrség, akik a gyanú szerint kedden este megerőszakoltak egy 15 éves lányt az észak-olaszországi Bolzanóban. Két férfit még kedden őrizetbe vettek, de kiderült: ők nem vettek részt a támadásban, ezért szerdán elengedték őket – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

A fiatal áldozatra két afrikai származású férfi támadt rá a Dél-Tirol tartomány székhelyének számító város egyik folyóparti kerékpárútján. A 15 éves lány iskolából biciklizett haza, amikor az egyik elkövető arcon ütötte, a másik pedig elvonszolta őt a Talfer (Talvera) folyó partjára, ahol megerőszakolták a lányt, majd magára hagyták.


A sokkos állapotban lévő kislány jajgatására egy járókelő figyelt fel, ő értesítette a mentőket és a rendőrséget.

Az azonnali nyomozás során a rendőrök már kedden őrizetbe vettek két férfit, akiket azonban szerdán elengedtek, mert tisztázták magukat. Ugyanakkor a jelek szerint lehetett információjuk az elkövetőkről, mert a rendőrség most már két nigériai gyanúsított után nyomoz. A körözés szerint csak az állampolgárságukkal vannak tisztában, a személyleírásuk nem elég részletes, mert csak annyit közöltek, hogy az a férfi, aki elsőként ütötte meg a lányt, rasztahajú.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Robert Fico: Az ellenzék és a média gyűlöletet terjeszt

  Robert Fico: Az ellenzék és a média gyűlöletet terjeszt

  Robert Fico korábbi szlovák kormányfő beszélt a TA3 szlovák hírtelevízió műsorában. A volt miniszterelnök azt is elmondta, jót tenne a pártjának, ha bizonyos időt eltölthetne az ellenzékben, de leszögezte, a Smer-SD (Irány-Szociáldemokrácia) szeretné megnyerni a 2020-as parlamenti választásokat – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

 • Holtan találtak két sarkkutatót

  Holtan találtak két sarkkutatót

  Holtan találták a Spitzbergákon (Svalbard-szigetek) két lengyel sarkkutatót. A kutatók egy meredek hegyoldalon jártak szerencsétlenül Európa legészakibb földterületén, a Norvégiához tartozó jeges-tengeri szigetcsoporton.

 • Salvini Brüsszel bevételére készül

  Salvini Brüsszel bevételére készül

  Mint arról korábban beszámoltunk, Matteo Salvini, a Liga olasz kormánypárt és Marine Le Pen, a francia Nemzeti Tömörülés (RN) szombat délután a milánói Dóm téren tartottak egy egészen erőteljes kampányzárót, ahol hatalmas tömeg jelent meg.