2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Extra

Milliókért árulja Kim cuccait Kanye West

Kim Kardashian már többször is aukcióra bocsátotta márkás cuccait, ezúttal azonban férje, Kanye West döntött úgy, hogy ideje ismét kiselejtezni felesége gardróbját, mert szerinte ami ott van, az maga a pokol.

A rapper így több mint kétszáz terméket tett fel eBay-re, köztük cipőket, táskákat, ruhákat és ékszereket. Az aukcióra bocsátott legdrágább darab jelenleg egy Chanel táska, amely már több mint négyezer dollárnál, vagyis körülbelül egymillió forintnál tart, de határ a csillagos ég.

Profimedia, Splash – aktivní

Kapcsolódó Cikkek

 • Szarvas Andi: Minden előtört belőlem

  Szarvas Andi: Minden előtört belőlem

  Szarvas Andi tavaly nyerte meg a Magyarország Szépét, idén pedig már zsűriként vesz részt a versenyen. A fiatal szépség saját bevallása szerint egyáltalán nem szigorú, mint mondja, őt már egy kis mosollyal is le lehet venni a lábáról.

 • Magyarország Szépe: ők már nyertek

  Magyarország Szépe: ők már nyertek

  Elkezdődött az idei Magyarország Szépe tábor a Balaton partján. A jelöltek több alversenyen is részt vettek, ahol a zsűri díjazta a legjobbakat. Az örömteli pillanatok mellet, négy lánynak búcsúznia kellett a versenytől.

 • Köszönöm, apa!

  Köszönöm, apa!

  Ahogy a május első vasárnapja az édesanyáké, úgy lett júniusban harmadik vasárnapja az édesapáké, ami egyre elterjedtebb szokás világszerte.