EUR: 325,32 Ft
CHF: 290,07 Ft
2019. május 26., vasárnap
Evelin, Fülöp

Extra

Nanushka meghódította Hailey Biebert és Katy Perryt is

Újabb világsztárokkal bővült azoknak hírességeknek a sora, akik Nanushka ruháit választották.

Olyan világsztárok választották már Sándor Szandra ru­háit, mint például Jennifer Lawrence, Kendall Jenner, vagy Dua Lipa. A világhírű névsorhoz most Katy Perry és Hailey Bieber is csatlakozott, az amerikai sztárok a napokban tették le voksukat Nanushka mellett. Hailey Biebert kezében egy pohár kávéval, tetőtől talpig hozzá illő, karamellszínű Nanushka-szettben, a Lione-pulóverben és a Tigre fantázianevű nadrágban kapták le a fotósok – írja a Bors.


Nem ez az első alkalom, hogy a topmodell a magyar tervező ruháját vi­seli, többször tűnt már fel férje, Justin Bieber oldalán Nanushkában. Az extravagáns énekesnő Katy Perry – aki a hétvégi MET-gálán csillárnak és hamburgernek öltözött – ezúttal bebizonyította, hogy a visszafogott elegancia sem áll távol tőle, hiszen nemrég a Nanushka fekete vegán bőr maxiruháját és az új kollekció lapos talpú Yola szandálját viselte egy partin.

Fotó: Bors

Mint arról már beszámoltunk, Nanushka ruháit ma 40 országban forgalmazzák, webshopjából pedig több mint 100 országba szállít közvetlenül. Tavaly egy ideiglenes, úgynevezett pop-up üzletet nyitott Los Angelesben, az őszi-téli kollekciójával pedig hatalmas sikert aratott a New York Fashion Weeken. A 2005-ben alapított, ígéretesen induló cég 2018-ban már nyereséggel zárt.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek