EUR: 344,91 Ft
CHF: 319,53 Ft
2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Extra

Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

Rátámadtak Arnold Schwarzeneggerre az Arnold Classic Africa elnevezésű sporteseményen. A Terminátor sztárja épp rajongóival fotózkodott, amikor egy férfi páros lábbal nekivágódott, és hátba rúgta.

A 71 éves színésznek nem esett bántódása, azt hitte, csak véletlenül lökte meg valaki hátulról. A támadás ellenére azonban Schwarzi nem tesz feljelentést. „Nagyon sokan kérdezitek, de nem tervezek feljelentést tenni. Nagyon remélem, hogy ez egyfajta ébresztő volt számára, és az élete innentől a helyes irányba fordul majd. Én továbbléptem…”  – írta Twitterjén a sztár.


Profimedia, SIPA USA

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Kimozdult a karanténból II. Erzsébet

    Kimozdult a karanténból II. Erzsébet

    Hosszú idő után először kapták lencsevégre II. Erzsébetet. A brit királynő a koronavírus miatt tíz hétig egyáltalán nem mozdult ki otthonról, ám most, hogy Angliában is enyhültek a kijárási korlátozások, boldogan indult lovagolni.

  • Földi Terit gyászolja a színészvilág

    Földi Terit gyászolja a színészvilág

    86 évesen elhunyt Földi Teri – adta hírül a Vígszínház. A Jászai Mari-díjas színésznő színház és filmszerepei mellett szinkronszínészként is kiemelkedő volt, többször kölcsönözte hangját például Jane Fondának.