EUR: 344,91 Ft
CHF: 319,53 Ft
2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Extra

Nyilvánosan támadják Gyurcsányék Liptait és Tóth Verát

Lejárató hadjáratot indítottak Gyurcsányék a magyar sztárvilág ellen – írja a Ripost. A DK aktivistája, Homonnay Gergely saját közösségi oldalán fakadt ki, és vonta kérdőre Tóth Verát, Liptai Claudiát és Ördög Nórát, amiért nem foglalnak állást politikai kérdésekben.

Gyurcsányék újabb lejárató hadjáratot indítottak. A DK aktivistája és Gyurcsányné közeli ismerőse, Homonnay Gergely nyilvánosan rontott rá a magyar sztárvilág meghatározó alakjaira – írja a Ripost. A Gyurcsányék klánjába tartozó férfi nemcsak saját profilján, de ismert macskája, Erzsi közösségi oldalán is felháborító stílusban kritizálta Liptai Claudiát, Ördög Nórát és Tóth Verát. Mindhármukat azért támadta, mert politikai – nyilvánvalóan Gyurcsányékat támogató – bejegyzések helyett kedvenc szépségápolási termékeikről vagy autómárkájukról írnak.


„Szégyellje magát az összes szponzorált, tartalmas megélhetési celeb, like-vadász Instagramhuszár, influenszer, kereskedelmi tévék között pattogó műsorvezető, énekes, színész, aki látványosan kussol az országban zajló dolgokkal kapcsolatban. (…) Nektek semmi vér nincs a pucátokban, csak a dollárjelek pörögnek a szemetekben!” – pocskondiázott Homonnay, aki később meg is nevezett közülük néhányat. 

Liptai Claudia, TV2 sajtáj (Fotó: Máté Krisztián)

„Tóth Vera, Ördög Nóra, Liptai Claudia – a sort lehetne folytatni, és ígérem, folytatni fogom” – fenyegetőzött a Gyurcsány-párti aktivista.


Homonnay már korábban is felháborító stílusban pocskondiázta többek között a vallás fontosságát vagy a kormány családvédelmi intézkedéseit.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Kimozdult a karanténból II. Erzsébet

    Kimozdult a karanténból II. Erzsébet

    Hosszú idő után először kapták lencsevégre II. Erzsébetet. A brit királynő a koronavírus miatt tíz hétig egyáltalán nem mozdult ki otthonról, ám most, hogy Angliában is enyhültek a kijárási korlátozások, boldogan indult lovagolni.

  • Földi Terit gyászolja a színészvilág

    Földi Terit gyászolja a színészvilág

    86 évesen elhunyt Földi Teri – adta hírül a Vígszínház. A Jászai Mari-díjas színésznő színház és filmszerepei mellett szinkronszínészként is kiemelkedő volt, többször kölcsönözte hangját például Jane Fondának.