EUR: 330,59 Ft
CHF: 301,66 Ft
2019. december 05., csütörtök
Vilma

Belföld

Orbán Viktor: Vasárnap mutassuk meg Brüsszelnek, hogy milyen sokan vagyunk!

Vasárnap tartják Magyarországon az európai parlamenti választást, amelynek tétje, hogy bevándorlókontinens lesz-e Európa, vagy megőrzi keresztény gyökereit. Orbán Viktor miniszterelnök szerint megálljt kell parancsolni a migrációnak, és ennek érdekében hétpontos programot hirdetett.

Az EP-kampány keretében hetek óta járja az országot Orbán Viktor miniszterelnök, aki számtalan településen megfordult ez idő alatt, szerdán Budapesten, a Belvárosi Polgári Szalonban járt.


– Keressünk fel minél több embert, győzzünk meg mindenkit, hogy szavazzon a Fideszre, és ezzel vasárnap mutassuk meg Brüsszelnek, hogy milyen sokan vagyunk – fogalmazott a kormányfő, aki csütörtökön már a Fejér megyei Mezőfalvára látogatott.

– A magyar gazdáknak vasárnap nemet kell mondaniuk a bevándorlásra – jelentette ki egy mezőgazdasági rendezvényen Orbán. Arra kérte a gazdákat, hogy az EP-választáson támogassák a Fidesz–KDNP jelöltjeit, akik képesek a bevándorlás megállítására és a magyar érdekek védelmére a brüsszeli csatákban. A miniszterelnök az EP-választás tétjének nevezte, hogy sikerül-e a bevándorlást támogató európai vezetők helyére bevándorlásellenes vezetőket választani.


– Ha nem sikerül, Brüsszelből központi parancsra fogják szervezni a migrációt – jelentette ki, hozzátéve: Brüsszelben újra és újra készülnek tervek arra, hogy Európát kevert népességű kontinenssé tegyék.

 

Önkéntesek járják az országot

Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója közölte: a kampány hátralévő napjaiban a Fidesz mindent megtesz azért, hogy támogatóit szavazásra buzdítsa. Minden magyar háztartásba szórólapot juttatnak el, amelyen a választás tétjét és a részvétel fontosságát mutatják be. Támogatóikat személyesen és telefonon is felkeresik, az önkéntesek pedig személyesen adják át Orbán Viktor levelét minden Fidesz-támogatónak. Hidvéghi szerint sok százezer embert keresnek fel közvetlenül a kampányhajrában.

A miniszterelnök legfontosabb üzenetei:

„Minden európai ország első számú kérdése az EP-választáson a migráció ügye.”

„A keresztényeknek, különösen a magyaroknak, mindig készen kell állniuk hitük, hazájuk, családjuk megvédésére.”

„Üzenjük Brüsszelnek: a bevándorlást meg kell állítani!”

„Meg kell őriznünk identitásunkat, meg kell védenünk biztonságunkat!”

 

 

Orbán Viktor 7 pontja

  1. A migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak!
  2. Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!
  3. Senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül!
  4. Szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot!
  5. Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítsék meg a határvédelem költségeit!
  6. Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát!
  7. Bevándorlást ellenző vezetők legyenek az uniós intézmények élén!

Orbán Viktor a bevándorlás megállítására meghirdetett hétpontos programját már jóval több mint másfél millióan aláírták. A tervet az interneten is aláírhatjuk: tamogatom.fidesz.hu.

 

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek