2020. augusztus 05., szerda
Krisztina

Belföld

Orbán Viktor sze­mé­lye­sen, élő­ben hívta a sza­va­zó­pol­gá­ro­kat te­le­fo­non: Mindenki menjen el szavazni – Videó!

A miniszterelnök egy videót osztott meg közösségi oldalán, amiben megmutatja, miről beszélgetett azokkal a választópolgárokkal, akiket felhívott.

Orbán Viktor az egyik beszélgetésben azt is hangsúlyozta, hogy a vasárnapi választás nagyon fontos lesz.


“itt vagyok egy telefonközpontban és a választópolgárokat hívjuk fel – mondja a videóban a miniszterelnök. “Nagyon fontos lesz! Fontosabb lesz, mint amilyennek gondoljuk – hangsúlyozta a választás tétjét Orbán Viktor. Mert azt gondolják, hogy csak egy választás sorban, de nem, mert öt évig nem lesz Európában újabb választás.  Tehát ezeken a most leadott voksokon fogunk állni öt éven keresztül. {…} Számítok önökre holnap – zárta a beszélgetést Orbán Viktor.

A miniszterelnök ezután a telefonközpont dolgozóival is beszélgetett.


Még néhány óra. A győzelmet még nem harcoltuk ki. Az esélyek jól állnak, de azok nem váltják be magukat. Azokat nekünk kell az esélyt valóra váltani. Ha sokan elmegyünk erős hangunk lesz és erős befolyásunk lesz az európai politikára. Erre szükségünk lesz, nehéz idők jönnek, fontos döntések előtt állnak az európai politikusok. Kérjük önöket jöjjenek el válasszanak, segítsenek bennünket, hogy jól képviselhessük Magyarország érdekeit Brüsszelben – üzente Orbán Viktor.

A miniszterelnök egy vicces részt is megosztott a közösségi oldalán az egyik telefonálásról.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek