EUR: 322,41 Ft
CHF: 288,01 Ft
2019. június 16., vasárnap
Jusztin

Sport

Óriási sikerrel debütált az IFBB Diamond Cup

Hatalmas sportdiplomáciai siker, hogy hazánk felkerült az IFBB legrangosabb versenyprogramjának, az IFBB Diamond Cup-nak a szervezői listájára, melynek köszönhetően tegnap az Akvárium Klubban 27 kategóriában adtak át díjakat.

 22 ország közel 200 versenyzője állt színpadra az Akvárium Klubban, hogy többek közt Fitness, Bikini Fitness, Fitt model, Mens Phisique, valamint testépítés kategóriában méressék meg magukat az egésznapos testépítő és fitneszversenyen. Az esemény egyik különlegessége volt, hogy a legjobbak öt abszolút kategóriában egy IFBB Elite Pro kártyát is nyerhettek, mellyel a továbbiakban az IFBB Elite Pro ligában is szerepelhetnek.


„Örülök, hogy a mai napon ilyen szép számmal szerepeltek egyrészt a versenyzők, másrészt pedig az érdeklődők. Az elmúlt évben más országokban láttam Diamond Cup -versenyeket, úgy gondoltam, hogy ezt miért ne tudnánk mi is megcsinálni? Büszke vagyok arra, hogy én is hozzájárulhatok Magyarország sportdiplomáciai sikerességéhez” – mondta Bara Csaba a rendezvény főszervezője, és a Magyar Testépítő és Fitness Szövetség marketingigazgatója.

Fotó: Dombovári Tamás/Bors

Kapcsolódó cikkek:
Pattanásig feszültek az izmok
Megvédte világbajnoki címét a győri testépítő
Innen lehet kijutni a profik közé
Remek szezont zárt Gyenis Judit
Világbajnoki születésnap Krikóban

Kapcsolódó Cikkek