2019. május 26., vasárnap
Evelin, Fülöp

Extra

Pápai Joci gyerekei rosszul viselik apjuk hiányát

Újra Pápai Joci képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon, ma este pedig kiderül, hogy bejut-e a döntőbe. Az énekes nagyon boldog, hogy ennyire szeretik őt és a dalait, de lelkiismeret-furdalása van, amiért az elmúlt időszakban nem jutott elég ideje gyermekeire, akik rosszul viselik édesapjuk hiányát. 

Pápai Joci lázasan készül Tel-Avivban az Eurovíziós Dalfesztivál ma esti elődöntőjére, amelyet a Duna Televízió élőben közvetít. Az énekes 2017-ben már képviselte Magyarországot, és az előkelő nyolcadik helyen végzett. A tapasztalat ellenére Joci idén ugyanúgy izgul a színpadra lépés előtt, mint két évvel ezelőtt.


– Nekem ez egy hatalmas ajándék, amit a hazámnak köszönhetek. Jó érzés volt, hogy idén már sokan felismertek itt, és emlékeztek rám. Kicsit könnyebb is volt, mert tudtam, hogy mire számíthatok, az izgalom azonban ugyanúgy bennem van – kezdte Joci a Lokálnak.

A 37 éves énekes mögött igen mozgalmas hetek vannak, ami a szervezetét is megviseli. Magas vérnyomással és kialvatlansággal küszködik.


Joci 15 éve boldog Anitával. Két gyermekük született, a 14 éves Hanna és a 8 éves Zalán
/Fotó: Instagram

– Nagyon keveset aludtam mostanában, de semmire nem cserélném el ezt az időszakot. Sok minden összejött, a hazaérkezésem napján, este lesz még egy koncertem, és nemrég forgattuk le az új klipemet. Kimerült vagyok, de közben mérhetetlenül hálás, amiért ennyire szeretnek az emberek – mondta Pápai Joci, akinek munkája miatt most nem jut elég ideje a családjára.

– A feleségem a legcsodálatosabb nő a világon, ezért is lett ő a társam egy életre. Nagyon megértő velem, és támogat. A gyermekeim azonban rosszul viselik a hiányomat, és most azt is, hogy 16 napig nem láthatjuk egymást. A maguk módján persze büszkék rám, de sosem szoktak azzal kérkedni, hogy kinek a gyermekei. Hanna és Zalán csak édesapaként néznek rám, akit mostanában keveset láttak. Emiatt van egy kis lelkiismeret-furdalásom, de megígértem nekik, hogy nyáron több hetet is szabaddá teszek, és elmegyünk egy családi nyaralásra.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek