2019. június 26., szerda
János, Pál

Belföld

Példaértékű a magyar családpolitika

Példaértékű a magyar családpolitika, éppen ezért az egész Kárpát-medencében szükséges a népszerűsítése – mondta a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének (KCSSZ) hétvégén megválasztott új elnöke az M1 aktuális csatornán pénteken.

Márton Zsuzsanna hozzátette: a többgyermekes családmodell nemcsak demográfiai, hanem személyiségfejlődési szempontból is fontos, egykeként sokkal nehezebb megtanulni megosztani az anyagi és szellemi javakat, mint egy többgyerekes család tagjaként.


A szervezet által olyan embereket ismert meg, akik már több évtizede a Kárpát-medencei magyar összefogásért dolgoznak, az ő tapasztalatukat pedig “forradalmi lendülettel és marketing alapú szemlélettel” kívánja kiegészíteni – mondta.

Hangsúlyozta: a szervezet legfontosabb küldetése továbbra is a magyarság szülőföldön maradásának és magyarságtudatának ösztönzése lesz.


A csaknem húszéves szervezet több mint száz erdélyi, vajdasági, kárpátaljai, felvidéki és belföldi családszervezetet fog össze és több tízezer családot szólít meg – hangzott el a műsorban.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ötven migránst fogtak Csongrád megyében

  Ötven migránst fogtak Csongrád megyében

  Három csoportban összesen ötven migránst tartóztattak föl a rendőrök szerdára virradóra Csongrád megyében, közülük négy afgán férfit egy szerb embercsempész szállított az M5-ös autópályán – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

 • Manfred Weber továbbra is magának követeli az EB-elnöki tisztségét

  Manfred Weber továbbra is magának követeli az EB-elnöki tisztségét

  Manfred Weber továbbra is fenntartja, hogy az európai parlamenti (EP-) választás eredménye alapján neki mint az Európai Néppárt (EPP) csúcsjelöltjének kell megkapnia az Európai Bizottság (EB) elnöki tisztségét, a politikus erről egy vendégkommentárban írt a Die Welt című konzervatív német lap szerdai számában.

 • Fidesz: Gyurcsányék veszélyeztetnék a magyar családok biztonságát

  Fidesz: Gyurcsányék veszélyeztetnék a magyar családok biztonságát

  A jövő évi költségvetést joggal hívják a magyar családok költségvetésének, hiszen minden eddiginél több pénz jut a gyermeket nevelő családokra, Gyurcsányék azonban veszélyeztetnék az ő biztonságukat – mondta Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.