2020. augusztus 03., hétfő
Hermina

Belföld

Példaértékű a magyar családpolitika

Példaértékű a magyar családpolitika, éppen ezért az egész Kárpát-medencében szükséges a népszerűsítése – mondta a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének (KCSSZ) hétvégén megválasztott új elnöke az M1 aktuális csatornán pénteken.

Márton Zsuzsanna hozzátette: a többgyermekes családmodell nemcsak demográfiai, hanem személyiségfejlődési szempontból is fontos, egykeként sokkal nehezebb megtanulni megosztani az anyagi és szellemi javakat, mint egy többgyerekes család tagjaként.


A szervezet által olyan embereket ismert meg, akik már több évtizede a Kárpát-medencei magyar összefogásért dolgoznak, az ő tapasztalatukat pedig “forradalmi lendülettel és marketing alapú szemlélettel” kívánja kiegészíteni – mondta.

Hangsúlyozta: a szervezet legfontosabb küldetése továbbra is a magyarság szülőföldön maradásának és magyarságtudatának ösztönzése lesz.


A csaknem húszéves szervezet több mint száz erdélyi, vajdasági, kárpátaljai, felvidéki és belföldi családszervezetet fog össze és több tízezer családot szólít meg – hangzott el a műsorban.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek