2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Extra

Rajongója követelte Kulcsár Edina életét

Kulcsár Edina szívesen segít tapasztalataival a fiatal lányoknak elhelyezkedni a modellszakmában. Az egyik rajongója azonban túlzásba esett, ugyanis az egykori szépségkirálynő életét és családját követelte. 

Kulcsár Edina. Magyarország Szépe szépségverseny válogatás. 2016.06.11 Budapest. ( Fotó: Csudai Sándor )

Kulcsár Edina idén ismét a 2019-es Magyarország Szépe zsűrijében foglal helyet, amelynek döntőjét a Duna TV közvetíti. Izgatottan vágott neki az idei castingnak, mert fontosnak tartja, hogy tapasztalataival segítse a fiatalokat.


– Nálam az összkép számít és az, hogy a jelentkezőkön lássam az igyekezetet. Többen szoktak írni, hogy szeretnének olyanok lenni, mint én. Én pedig erre annyit válaszolok: legyél inkább önmagad, úgy tudsz igazán kiteljesedni. Ebben viszont szívesen segítek bárkinek – mondta Edina, akit rengeteg fiatal lány keres meg a kérdéseivel. A legtöbbjük kedvesen, hátsó szándék nélkül kéri a tanácsait, de volt, aki konkrétan Edina mindennapjait akarta élni.

– Egy nő azzal hívott fel telefonon, hogy ő is modell, és szépségkirálynő szeretne lenni. Már azon meglepődtem, hogy honnan tudja a számom, de úgy voltam vele, ha már megkeresett, segítek neki. Közel egy órát beszéltünk telefonon. Kérdeztem tőle, hogy eddig mit tett a vágyai eléréséhez. Azt válaszolta, hogy még semmit, de segítsek neki, mert ő is Kulcsár Edina akar lenni. Itt már kicsit furcsa volt a dolog, de próbáltam meggyőzni arról, hogy inkább magából próbálja kihozni a legtöbbet. Aztán kiderült, hogy külsőleg sajnos nem rendelkezik olyan adottságokkal, amik ehhez a szakmához szükségesek. Próbáltam meggyőzni, hogy keressen új célokat, de ő csak azt hajtogatta, hogy olyan életet akar, mint az enyém, a férjemmel és a gyerekemmel együtt. Itt volt az a pont, hogy letettem a telefont, de napokig nem tértem magamhoz, sokkoltak a történtek. Utólag kiderült, hogy ez a nő felhívta Vivit (Borzi Vivien fotós – a szerk.) azzal, hogy én adtam meg a számát azért, hogy segítsen neki. Persze ebből egy szó sem volt igaz.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tartsuk a távolságot!

  Tartsuk a távolságot!

  A kijárási korlátozás legfőbb üzenete, hogy maradjunk otthon. Ha mégis ki kell mennünk –például élelmiszert vásárolni vagy ügyet intézni –, nagyon fontos, hogy tartsunk minimum másfél méteres távolságot.

 • Tóth Gabi a TV2 új műsorában tér vissza

  Tóth Gabi a TV2 új műsorában tér vissza

  Vadonatúj doku-reality indul április 6-tól a TV2 csatornáján #maradjotthon címmel. Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor mellett több híresség és civil is megmutatja a nézőknek, hogy mivel töltik a karantén-időszakot.

 • Üzenet a frontvonalról: Nagyon jólesik, hogy mindenki gondol ránk

  Üzenet a frontvonalról: Nagyon jólesik, hogy mindenki gondol ránk

  A frontvonalban dolgozó hősök azok az orvosok, ápolók és egészségügyi dolgozók, akik nap, mint nap küzdenek a koronavrus-betegséggel fertőzöttek egészségéért, életéért. Jelenleg a Dél-Pesti Centrum kórház, vagyis a Szent László Kórház látja el elsődlegesen a koronavírusos betegeket, az ott dolgozók szakmai felkészültségét, kitartását és áldozatkészségét pedig Dr.