EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Program

Rick Astley és a The Jacksons is fellép a jazzpikniken

Rick Astley és a The Jacksons is fellép a nyolcadik Paloznaki Jazzpikniken, ahol négy színpadon több mint harminc fellépő várja a közönséget augusztus 1. és 3. között.

Az első napon, augusztus elsején, Michael Jackson fiútestvéreiből álló The Jacksons-formáció lép fel a nagyszínpadon, akik először adnak koncertet Magyarországon, előzenekaruk pedig a tízéves fennállását ünneplő Peet Project lesz.


Pénteken, augusztus 2-án Little G Weevil énekes-gitáros is a nagyszínpadra áll együttesével. Öttagú alapzenekaruk mellett két vokalistával, valamint Dionne Bennett jamaicai származású angol énekesnővel kiegészülve adnak majd koncertet. Szintén pénteken lép fel a brit The Brand New Heavies, akik slágereik mellett új lemezükről is játszanak dalokat.

Augusztus 3-án, szombaton az amerikai szaxofonos, a jazz egyik nagy öregje, Maceo Parker nyitja a koncertek sorát. Utána a Never Gonna Give You Up című sláger énekese, Rick Astley lép fel, aki új, kifinomult soulos hangzással tért vissza nemrég. A nagyszínpad utolsó előadását a holland zenészpáros, Adani & Wolf adja majd szombaton.

A magyar vonal is erős lesz, a már korábban említett Little G Weevil és a Peet Project mellett a Silhouette & Vinx, a Váczi Eszter Quartet, a Judie Jay Quartet, Balázsovits Edit, Myrtill és a Swinguistique, valamint Soma Mamagésa Vanavan Triója is fellép.

Kapcsolódó Cikkek