EUR: 326,27 Ft
CHF: 289,21 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Egyéb Szekszárd

Soha ennyien nem futottak még

Idén rekordszámú versenyzőt, közel 2000 futót vártak Szekszárdra, ugyanis május 4-én tizedik alkalommal rendezték meg a Tolle Borvidék Félmaratont. A verseny útvonala nemcsak a Szekszárdi-dombság gyönyörű  panorámát nyújtó szőlővidékén vezetett keresztül, hanem a futóknak egy páratlan élményben is részük volt.

Fotó: Nagy Nándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.