EUR: 323,33 Ft
CHF: 291,40 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Belföld

Sorosék beszálltak a kampányba

A vasárnapi EP-választáshoz közeledve egyre durvábban kampányol Soros György hálózata: az Avaaz nevű világméretű szervezet rövid időn belül 77 nekik nem tetsző Facebook-oldalt töröltetett. Soros szervezete már a tavalyi választások előtt is mindent megtett a bevándorláspárti ellenzék győzelméért.

Jelentésben dicsekedett a világszerte több millió, Magyarországon 62 ezer aktivistával rendelkező Avaaz nevű Soros-szervezet, hogy feljelentéseik alapján a Facebook eddig 77 oldalt és csoportot törölt. Az álcivil szervezet nem tétlenkedett: három hónap alatt ötszáz népszerű (32 millió feliratkozóval és félmilliárdos nézettséggel rendelkező) oldalt jelentettek fel.


– Tulajdonképpen becsapják az embereket, mert nem mondják ki nyíltan, hogy a migránsok Európában maradása és a felső határ nélküli kvóta mellett kampányolnak. Látszólag más népszerű témát választanak és arra buzdítják az embereket, hogy olyan pártokra szavazzanak, akik ezeket a népszerű témákat felkarolják. Azonban akiket így szeretnének bejuttatni az Európai Parlamentbe, azok migránspártiak – magyarázta a Hír TV-ben Halász János, a Fidesz frakciószóvivője, aki „klikkhadseregnek” nevezte a Soroshoz köthető szervezetet, amely 2018-ban is igyekezett a magyar kormánypártok ellen kampányolni.

– Az Avaaz egy olyan szervezet, melynek sok millió aktivistája van. Főleg Facebookon, számítástechnikai eszközökkel érnek el embereket. Úgy szállnak be európai és országos választásokba, hogy nem képviselőként vesznek részt a dologban. Ez a szervezet harmadik személyként pénzt áldoz rá, hirdetéseket, plakátokat jelentet meg, és ezzel megkerülik a választási törvényt, amely szabályozná, hogy egy jelölt vagy párt mekkora összeget használhat ilyen célokra – jelentette ki Halász János, aki azt is hozzátette: ez a szervezet általában törvényszegő módon támogatja a szocialista, liberális erőket, most pedig a migránspártiakat pártolják az európai kampányban.


Mint ismert, tavaly is gőzerővel kampányolt a Fidesz ellen és a bevándorláspárti ellenzék győzelméért Soros szervezete.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Újabb fontos részletek derültek ki a babaváró hitellel kapcsolatban

    Újabb fontos részletek derültek ki a babaváró hitellel kapcsolatban

    A babaváró hitelhez kapcsolódva változnak az adósságfék-szabályok, a babavárót önerőként be lehet számítani a lakáshitel felvételbe, és várhatóan nem korlátozzák, hogy a babaváró hitellel más kölcsönt kiváltsanak az ügyfelek – jelentette be Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke kedden a MNB kamatdöntést követő sajtótájékoztatóján.

  • A Hír TV munkatársaira támadtak Gyurcsány aktivistái

    A Hír TV munkatársaira támadtak Gyurcsány aktivistái

    A Hír TV munkatársai Dobrev Klárát és Kálmán Olgát szerették volna kérdezni az abszurd előválasztással kapcsolatban, de válaszok helyett az agresszív DK-aktivisták lökdösni kezdték a riportereket, még a kamerájukat is letakarták.