EUR: 353,05 Ft
CHF: 332,23 Ft
2020. július 04., szombat
Ulrik

Sport

Találkozz Robert Kubicával a 2019-es Magyar Nagydíjon!

A Hungaroring díjazza a Forma 1-es Magyar Nagydíj legszenvedélyesebb szurkolóit, akik életre szóló élménnyel gazdagodhatnak a #HungaROARing kampány keretében. A különleges verseny győztese nem csupán részt vehet az augusztus 2–4. között tartandó Magyar Nagydíjon, és arra is lehetősége nyílik, hogy találkozzon a Williams pilótájával, Robert Kubicával.

A Hungaroring, amely 34. alkalommal ad otthon a magyar futamnak, elképesztő versenyt írt ki a rajongók számára. A győztes szurkoló részt vehet az augusztus 2–4. között tartandó Formula 1 Rolex Magyar Nagydíjon, sőt, lehetőséget kap arra, hogy találkozzon a ROKiT WILLIAMS RACING pilótájával, Robert Kubicával. Az egyik győztes magyar lesz, a másik pedig külföldi – mindketten hozhatnak magukkal egy-egy vendéget –, s amellett, hogy mindannyian részt vehetnek a háromnapos Magyar Nagydíjon, személyesen találkozhatnak Robert Kubicával. A díj tartalmazza a budapesti repülőjegyet (a külföldi résztvevők számára), szállást négy éjszakára Budapesten, és kétszer két darab háromnapos bérletet a Magyar Nagydíjra. Ezen felül a győztesek paddock túrát tehetnek, amelynek része lesz egy személyes találkozó a ROKiT WILLIAMS RACING elképesztően népszerű lengyel pilótájával, aki 2010 után először tér vissza a Hungaroringre versenykörülmények között.


A magyar futamra szóló jegyek majdnem egyötödét már megkaparintották Kubica honfitársai, hiszen a lengyel versenyző számára ez szinte hazai futam, és nagyon sokan akarják látni a hosszú távollét utáni visszatérését.

EPA/ENRIC FONTCUBERTA

Robert Kubica is izgatottan várja, mennyire lesznek kreatívak a szurkolói a #HungaROARing kampány során: „Nagyon sokkal tartozom fantasztikus szurkolóimnak, és az idén még többel, mint bármikor máskor, ezért is akarom megmutatni nektek, mennyire hálás vagyok az elképesztő támogatásotokért. Tudom, hogy nekem vannak a legjobb szurkolóim a világon, és most itt az idő, hogy megmutassátok, miért vagytok ti a legnagyszerűbbek és megmutassátok nekem a legfelszabadultabb, legvadabb ünnepléseteket. Alig várom, hogy találkozzunk Budapesten, a HungaROARingen. Hallani akarom az üvöltéseteket!”


EPA/ZURAB KURTSIKIDZE

A fentieket szem előtt tartva azokat is biztatjuk a részvételre, akik már megvásárolták a jegyüket a versenyhétvégére. A Hungaroring lelátóján – avagy a HungaROARing-en – foglalhat helyet, és életre szóló élménnyel gazdagodhat az az F1-rajongó Kubica-drukker, aki a legkreatívabb módon bizonyítja, hogy ő a világon az egyik legszenvedélyesebb szurkoló.

A verseny május 31-éig tart, és a közösségi médiára korlátozódik. A HungaROARing arra kéri a rajongókat, hogy a lehető legkreatívabb módokon mutassák meg, ők az F1 legelkötelezettebb, legszenvedélyesebb szurkolói. Ez lehet egy fotó (felirattal, szöveggel vagy anélkül), egy dal, egy rövid videó, animáció esetleg vers, haiku vagy bármi más… Nyilván a legkreatívabb megoldás lesz a nyerő! A részvétel egyetlen feltétele, hogy a játék indulói kövessék vissza a Hungaroringet a közösségi oldalakon, használják a #HungaROARing hashtaget és jelöljék meg azt a személyt, aki a plusz egy fő lenne győzelem esetén.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek