EUR: 332,35 Ft
CHF: 302,51 Ft
2019. október 14., hétfő
Helén

Extra

Tápai Szabina: Összenőttünk Millával

Kucsera Gábor felesége, Tápai Szabina fél évvel ezelőtt adott életet második gyermekének, Millának, aki rendkívül nyugodt, kiegyensúlyozott baba. Az egykori kézilabdázó mindenhova viszi magával a picit, mint mondja, ők ketten teljesen elválaszthatatlanok.

Fotó: Mészáros Diána

–Reggelente körülbelül öt perc alatt szoktam elkészülni, és ebben már benne van a haj, a smink és a ruha is – kezdte nevetve Mihalik Enikő gardróbvásárán Tápai Szabina, aki szintén ajánlott fel jótékony célra holmikat.


– Milla születése óta dupla annyi teendőm van, de ezt egy cseppet sem bánom, minden percét élvezem. Szerencsés vagyok, hisz Gábor sokat segít, Milla pedig nagyon nyugodt baba, de még így is óriási a pörgés a családunkban. A pici mindenhova jön velem, fél év alatt talán háromszor hagytam rá valakire, nemrég anyukámra egy pár óra erejéig, ez volt az eddigi legtöbb idő, amit külön töltöttünk. Azt hiszem, teljesen összenőttünk – mondta a büszke anyuka, aki korábban tudatosan figyelt arra, hogy férjével ne maradjon el a romantika, de a pici érkezése ezt is felülírta.

– Beni születésekor kialakítottunk egy olyan rendszert, hogy heti egy-két alkalommal elmentünk Gáborral valahova ebédelni vagy csináltunk valami kis programot. Igényeltük a kettesben töltött perceket, de mostanában az az igazság, hogy csak négyesben szeretünk lenni, már nem hiányoznak a randik sem. Lehet, hogy ez idővel változni fog, de egyelőre meg sem fordul a fejünkben, hogy a gyerekek nélkül induljunk el valahova – magyarázta Szabina, aki anyai teendői mellett jelenleg a kertet csinosítja, alig várja már, hogy ott töltse a gyerekekkel a nyarat.


– Fél évvel ezelőtt kiköltöztünk a városból egy gyönyörű családi házba, és úgy érzem, hogy szép lassan belakjuk az egészet. Most épp a kertet csinosítjuk, hamarosan kész az álomotthonunk – tette hozzá a sztármami.

Fotó: Instagram

Fotó: Instagram)

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek