EUR: 323,46 Ft
CHF: 290,46 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Extra

Tóth Vera: Imádkozom Gabi babájáért

Óriási a boldogság Tóth Vera családjában, amellett ugyanis, hogy húga, Gabi babát vár, az ő magánélete is a lehető legjobban alakul, párjával, Zolival remekül kiegészítik egymást.

Életük eddigi legörömtelibb időszakát élik a Tóth lányok, akik mindketten egy gasztronómiai szakember mellett találták meg a boldogságot. Gabi közel másfél éve van együtt a sztárséf Krausz Gáborral, aki nemrég el is jegyezte, és már közös babájuk is úton van. Ezzel szemben Vera fél évvel ezelőtt ismerkedett meg Pauli Zoltánnal, akivel hamar összecsiszolódtak.


Tóth Vera és Tóth Gabi
Fotó: Mészáros Diána

–Örülök, hogy ilyen jól kijönnek a párjaink, rengeteg közös témájuk van, szeretünk összejárni. A pici érkezéséről is úgy szereztem tudomást, hogy áthívtam őket egy vacsorára, mire kitettek egy cumit az asztalra. Minden tökéletesen alakult, hisz Gábor épp az előtte való hétvégén jegyezte el a tesómat, ennél jobb forgatókönyvet el sem tudok képzelni – kezdte a Lokálnak Tóth Vera, aki szerint a húga sokat változott a várandóssága óta. Igyekszik mindent a lehető legjobban csinálni, valóságos csodaként éli meg a közelgő anyaság gondolatát. Köztudott, hogy Gabi tizennyolc éves korában elvesztette az egyik petefészkét, és a másik sem működött megfelelően, ami miatt az orvosok nem kecsegtették sok jóval, a baba végül azonban mégis megfogant.

fotó: Instagram

– Drukkolok, hogy a pici ép és egészséges legyen, egyfolytában ezért imádkozom. A tesóm jelenleg nincs annyira jól, sokat émelyeg, de ez már csak természetes. Pihenésre és csendre van szüksége, a kisugárzása is egészen más, olyan kis bájos lett – magyarázta az énekesnő, aki idővel maga is szeretne édesanya lenni, ám mint mondja, ennek még nincs itt az ideje.


– Még csak fél éve vagyunk együtt Zolival, így a családalapítás számunkra még odébb van. Nálunk most az okozza a fejtörést, hogy a távolság ellenére hogyan hozzuk össze a találkozókat, hisz ő vidéken él és dolgozik. Egyelőre élvezzük az ingázást, így mindkettőnknek megvan a saját kis szférája, de bízom benne, hogy a jövőben még több időt tudunk együtt tölteni – tette hozzá Vera.

 

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Avicii barátnője újra szerelmes

    Avicii barátnője újra szerelmes

    A tavaly tragikusan elhunyt Avicii féltve őrizte magánéletét. Halála után azonban kiderült: évek óta boldog párkapcsolatban élt Tereza Kacerová modellel, akinek kisfia is apjaként szerette a DJ-t.

  • Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    Ascot, a puccos királyi kalapok parádéja

    A Royal Ascot néven futó lóverseny kétségkívül a világ legpuccosabb sporteseménye. A végeredménynél itt ugyanis sokkal izgalmasabbnak számít, hogy ki milyen kalapban jelenik meg.