EUR: 323,46 Ft
CHF: 290,46 Ft
2019. június 27., csütörtök
László

Belföld

Továbbra is imád minket Hollywood

Magyarország népszerűsége a hollywoodi filmprodukciók tekintetében továbbra is töretlen –  derült ki a The Hollywood Reporter cikkéből.

Feltehetően senkinek nem mondunk újat azzal, hogy az utóbbi években rendkívüli érdeklődés övezte hazánkat, ha hollywoodi szuperprodukciók forgatásáról volt szó. A lap szerint Magyarország egyenesen a régió úttörőjévé vált, ami a nemrég elhunyt producernek, Andy Vajnának köszönhető.

A Trónok harcából ismert Jason Momoa (jobbra) jelenleg Budapesten forgat

– Budapest mint főváros, amely Párizst, Berlint, Moszkvát, Amszterdamot, Bécset, Londont vagy Buenos Airest is helyettesítheti, az európai kontinens legnépszerűbb forgatási helyszíne – idézte Havas Ágnest a Reporter cikke alapján a 888.hu.

A The Hollywood Reporter szerint Magyarországon a produkciós költések 2016 óta elérik az évi 400 millió dollárt (117 milliárd forintot).

Kapcsolódó Cikkek

 • 130 éves a Fővárosi Nagycirkusz!

  130 éves a Fővárosi Nagycirkusz!

  Százharminc éve, 1889. június 27-én nyílt meg a budapesti Városligetben az első állandó budapesti cirkusz, a mai Fővárosi Nagycirkusz.

 • A nap képe: Minimaki

  A nap képe: Minimaki

  A barnamakik családjába tartozó sárgaszakállas maki (Eulemur fulvus mayottensis) született a Nyíregyházi Állatparkban.

 • Óriási az érdeklődés a családtámogatások iránt

  Óriási az érdeklődés a családtámogatások iránt

  Hatalmas érdeklődés mutatkozik a nagycsaládosok körében a július elsejével életbe lépő családtámogatási elemek iránt – derült Kardosné Gyurkó Katalin a Nagycsaládosok Országos Egyesületének elnökének, a Magyar Hírlapnak adott interjújából.

 • Egymást ölik az ellenzékiek

  Egymást ölik az ellenzékiek

  Az ellenzék továbbra sem vehető komolyan: választási csalás egymás lekutyázása, lopás övezi az ellenzéki előválasztást. Ezek közül a politikusok közel kellene kikerülnie Tarlós István jelenlegi főpolgármester ellenfelének.