2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Extra

Új sorozatot, tehetségkutatót és realityket indít a TV2

Hatalmas újdonságokkal jelentkezik a TV2 Csoport a következő hónapokban. Stohl András új gameshowja mellett, napi sorozat és extrém sport reality indul majd. A Sztárban Sztár pedig tehetségkutatóként tér vissza mesterekkel kiegészülve. 

A Siófokon megrendezett Media Hungary konferencián Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója ismertette a portfólió legfrissebb eredményeit és beszámolt a várható újdonságokról, köztük a TV2 vadonatúj napi sorozatáról. A médiacég több sajátgyártású műsorral is készül az év második felében, amelyek között kaland-reality, sportvetélkedő, nagyszabású showműsor és vetélkedő is szerepel.


Fotó: TV2

Mint már ismert, második évadával tér vissza az Ázsia Expressz. A versenyző párosok – Demcsák Zsuzsa  és Kandász Andrea, a Liu-tesvérek, Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel, Hódi Pamela és Huszár Zsófi, Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti, Bereczki Krisztián és Bohos Kornél, Horváth Gréta és Meggyes Dávid – ezúttal Sri Lanka, India és Thaiföld egzotikus tájain teszi próbára magát. A műsorvezető pedig ismét Ördög Nóra lesz, aki jelenleg is forgatja még az őszre tervezett kaland-realityt.

Az Exatlon népszerűségét látva jön egy vadonatúj sport reality, a Fuss család, fuss! A műsorban fitt és kevésbé edzett, de nagyon elkötelezett civil és sztárcsaládok versenyeznek a főnyereményért. Komoly fizikai és mentális akadályokat kell legyőznie annak a családnak, aki szeretné a „Legfittebb család” címet és az ezzel járó pénznyereményt megszerezni. A versenyzőket profi mentorok is segítik abban, hogy a legjobb teljesítményt érjék el.


A Bank után Stohl András rövidesen újabb gameshowval jelentkezik majd Kapd el, ha tudsz! címen. Ez az a játék, amelyben nem kell mindig tudni a helyes választ, elég csak jól helyezkedni! A műsorban két csapat verseng egymással, egy kérdésre tíz válaszlehetőség jelenik meg egy hatalmas kivetítőn. A játékosnak nincs más dolga, mint az általa helyesnek tartott megoldást bemutató fotó elé állni. Ha jól döntött és a megfelelő kép előtt áll, egy labda esik a kezébe és ezzel ölébe hullik a nyeremény is. Ha téved, de jók a reflexei, vagy elég gyors és ügyes, akkor bárhonnan esik is a labda, ha elkapja, ugyanúgy jár a nyeremény.

A Sztárban Sztár eddigi hat szériájában ismert énekesek mutatták meg, mennyire tudnak belebújni más sztárok bőrébe. A műsor 2019-ben új formában tér vissza: a Sztárban Sztár leszek! egy izgalmas tehetségkutató, ahol civil emberek, amatőr színészek, énekesek kapnak lehetőséget, hogy ezúttal ők utánozzanak hazai és külföldi énekeseket. További újdonság, hogy idén a zsűritagok nemcsak véleményezik, hanem tanítják is a versenyzőket, a válogatók során maguk állítják össze a csapataikat, akik majd megküzdenek a nézők szavazataiért az élő adások során. A tehetségkutató nyertese az ország legsokoldalúbb előadója cím mellett többek között 10 millió forintot vihet haza. A mesterek olyan előadók, akik a Sztárban Sztár korábbi évadaiban bebizonyították, hogy ők az utánzás nagymesterei. A zsűriben helyet foglal:  Bereczki Zoltán, az első széria győztese, Pápai Joci, a műsor legszórakoztatóbb versenyzője, Tóth Gabi, a harmadik széria döntőse és Horváth Tamás, az ötödik évad nyertese. A műsorvezető pedig Tilla lesz.

A Sztárban Sztár leszek zsűrije (fotó: TV2)

Sorozatban sem lesz hiány. Mintaapák címmel vadonatúj napi sorozatot indít a TV2. Az eredetileg argentin formátum hazai változatában négy, különböző élethelyzetben lévő, eltérő karakterű apának és családjuknak az életét követhetjük végig. Sajátos humorral feldolgozva olyan hétköznapi témákat érint, mint a barátság, az apa-fiú kapcsolat, a szeretet, a családi konfliktusok és a változó társadalmi szerepek. A történetek középpontjában az apa-gyermek kapcsolat áll, mely az elmúlt évtizedekben jelentősen megváltozott.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Palácsik Lilla és Visváder Tamás: Jöhet a baba

    Palácsik Lilla és Visváder Tamás: Jöhet a baba

    Palácsik Lilla és Visváder Tamás öt éve alkotnak egy párt, tavaly pedig össze is házasodtak. A szerelmesek most gőzerővel dolgoznak, hogy otthont teremtsenek maguknak, új kuckójukba pedig jöhet is a baba, hisz mint mondják, nagyon vágynak már családra.

  • Leukémiával küzd Karel Gott

    Leukémiával küzd Karel Gott

    Karel Gott közösségi oldalán vallott súlyos betegségéről. A 80 éves cseh énekes másfél éve küzd egy ritka vérsejtképző betegséggel, amely a kezelések ellenére az elmúlt hónapokban leukémiává fejlődött.