EUR: 357,82 Ft
CHF: 338,70 Ft
2020. április 07., kedd
Herman

Extra

Valóra válik az internetes fenegyerek álma

Szabyest már jó néhányszor kiverte a biztosítékot elképesztő videóival, a youtube blogger srác most azonban  úgy véli, nem volt hiábavaló a sok polgárpukkasztás és a dalszerzés: felléphet a Tokio Hotel zenekar hazai koncertje előtt. Szabyest azt tervezi, hogy a fiúbandával interjút is készít, élményeit pedig megosztja rajongóival.

Tizenöt évvel ezelőtt még nyüzsögtek az utcán a feketére húzott szemű, fél arcukat frufruval takaró tinik. Legtöbbjüket a Tokio Hotel nevű zenekar inspirálta. A német  tizenévesek csapata pillanatok alatt robbant be a zenei köztudatba, majd néhány év után el is tűntek onnan.


Vannak azonban, akik nem felejtették el a legendás fiúzenekart, számukra most hatalmas öröm, hogy a közben férfivá érett srácok Magyarországra is ellátogatnak turnéjuk során. Az előzenekarok közt fellép Szabyest is, aki számára hatalmas öröm, hogy ugyanazon a színpadon lesz, mint a Tokio Hotel tagjai. A énekes-influencer elárulta, miattuk kezdett el annak idején zenélni.

– A Tokio Hotel volt az első igazi példaképem, nagyon megfogott a zenei világuk, a hangszerelés és a dalok mondanivalója is – árulta el az internet fenegyereke. – Sokat köszönhetek annak, hogy ők vannak és most sokat jelent nekem, hogy az előzenekarok közt lehetek június 2-án a MOM Sportban.


De hogy ki is pontosan ez a srác? Szabyest 2009- ben a szobájában rakott össze egy mini stúdiót, a legalapvetőbb felszerelésekkel, itt indította zenei pályafutását. Dalait első sorban az interneten tette közzé, melyeknek köszönhetően rekordszámú követője lett a tinik körében. Nem csak énekes, dalszerző, dalszövegíróként szerzett hírnevet magának: számos megosztó videót is közzétett a neten. Az egyik részben például bepanírozott és kirántott egy iPad-et, más alkalommal a kutyája fogai közé rakott egy rakat bankót.

Nem meglepő, hogy rengeteg bírálója akad, ám egy biztos: a srác sikeres, és nagyszerűen meglovagolta a közösségi oldalak erejében rejlő lehetőségeket. Videoklipjeit és magának készíti, legutóbbi szerzeményének megfilmesítésében Gregor Bernadett volt a főszereplő. Bloggerként vett már részt egy dubai versenyen, ahol adott mennyiségű zsebpénzből kellett gazdálkodni úgy, hogy a legtöbb látnivalót megnézze és helyi specialitásokat kipróbálja. A megmérettetést Szabyest meg is nyerte. A netes sztár arra készül, hogy rajongóit se kelljen kihagynia a Tokio Hotel koncert élményeiből.

–Terveim szerint mindent rögzítek, amit tudok, és az együttes tagjaival is készítek interjút – mondta a blogger. – Ennek összevágott verzióját pedig közzéteszem, hogy senki se maradjon ki a buliból!

Videó: Így látja önmagát az internet fenegyereke:

Kapcsolódó Cikkek