2020. augusztus 06., csütörtök
Berta, Bettina

Extra

Várandósan játszik a Bezár a bazár!-ban Kriszti

Nem mindennapi játékosokkal találkozhatnak ma este a Bezár a bazár! nézői. Majka és Tilla közös gameshowjában a várandós Kriszti és testvére, Tamás próbál szerencsét.

Egy ideje már újra a kvízműsoroké a főszerep a TV2 csatornáján. Visszatért ugyanis a Bezár a bazár!, melyet Stohl András vadonatúj vetélkedője, A Bank követ. Előbbi minden hétköznap este 19:10-kor startol, és az előző szériához hasonlóan, most is játékospárok küzdenek a többmilliós nyereményekért. Egyikük, a Kvízkirály egyre nehezebb kérdésekre válaszol. Ha ez sikerül, azzal időt nyer, amivel a páros másik tagja, a Nyereményvadász a Bazárban gazdálkodhat. A mindenre elszánt versenyzők az első évadhoz képest most azonban magasabb, 25 millió forint értékű főnyereményért szállnak harcba.


A mai gameshowban egy testvérpár próbál szerencsét, Kriszti a játék elején pedig büszkén mondta el a műsorvezetőknek: áldott állapotban érkezett a stúdióba.

“Büszke vagyok, a második gyermekünkkel vagyok várandós, a harmadik hónapnál járunk. Jelenleg főállású anyuka vagyok, de egyébként egy irodaház kávézóját vezetjük együtt a párommal, illetve van ott egy autómosónk is” – árulta el a kismama, akinek testvére, Tamás is hasonlóképp boldog, hisz kiderült, nálunk is úton van a baba a családban.


Majka és Tilla nagy meglepetésére a várandós kismama lesz a Nyereményvadász, Kriszti ugyanis úgy véli, hogy kettejük közül Tomi az ügyesebb a kvízkérdések terén. Hogy mekkora nyereménnyel térnek haza, az kiderül ma este a Tv2-n, ahol a játékosok mellett a műsorvezetők is garantálják majd a felejthetetlen perceket.

Kapcsolódó cikkek:
Újra milliókat osztogat Majka, Tilla és Stohl

További részletek: Itt

Kapcsolódó Cikkek