EUR: 353,22 Ft
CHF: 327,82 Ft
2020. július 16., csütörtök
Valter

Külföld

Véget kell vetni Európában a bevándorlást támogató politikának

Véget kell vetni Európában a felelőtlen, bevándorlást támogató politikának, amely az elmúlt három évben jellemezte az Európai Unió vezetését, intézményeit – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a pénteki hajdúböszörményi lakossági fóruma előtt újságíróknak.

Kovács Zoltán hangsúlyozta: a kormány az elmúlt években következetesen felvette a harcot azzal a politikával szemben, amely Brüsszelt és a nyugat-európai országokat uralja.


“Ez egy bevándorláspárti politika, amelynek az lehet a következménye, hogy teljesen megváltoztatja Európa jövőjét, az európai kultúra alapvető sajátosságait” – fogalmazott, a brüsszeli politikára utalva.

“A magyar példát, a V4-ek együttműködését és Olaszország példáját követve következetesen, határozottan, egyértelműen kell fellépni a migrációval szemben” – mondta Kovács Zoltán.


Rámutatott: ez már nemcsak a közép-európai országok lakóinak véleménye, hanem a felmérések szerint Európa egyre több országában a közvélemény többsége teljesen elutasítja a bevándorláspárti brüsszeli politikát.

Hangsúlyozta, hogy a május 26-i európai parlamenti (EP-) választás sorsdöntő lesz a kontinens jövője szempontjából. Európának olyan képviselőket, vezetőket kell választania, akik képesek a bevándorlás megállítására – fűzte hozzá.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek