EUR: 326,08 Ft
CHF: 289,57 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Külföld

Véget kell vetni Európában a bevándorlást támogató politikának

Véget kell vetni Európában a felelőtlen, bevándorlást támogató politikának, amely az elmúlt három évben jellemezte az Európai Unió vezetését, intézményeit – mondta a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára a pénteki hajdúböszörményi lakossági fóruma előtt újságíróknak.

Kovács Zoltán hangsúlyozta: a kormány az elmúlt években következetesen felvette a harcot azzal a politikával szemben, amely Brüsszelt és a nyugat-európai országokat uralja.


“Ez egy bevándorláspárti politika, amelynek az lehet a következménye, hogy teljesen megváltoztatja Európa jövőjét, az európai kultúra alapvető sajátosságait” – fogalmazott, a brüsszeli politikára utalva.

“A magyar példát, a V4-ek együttműködését és Olaszország példáját követve következetesen, határozottan, egyértelműen kell fellépni a migrációval szemben” – mondta Kovács Zoltán.


Rámutatott: ez már nemcsak a közép-európai országok lakóinak véleménye, hanem a felmérések szerint Európa egyre több országában a közvélemény többsége teljesen elutasítja a bevándorláspárti brüsszeli politikát.

Hangsúlyozta, hogy a május 26-i európai parlamenti (EP-) választás sorsdöntő lesz a kontinens jövője szempontjából. Európának olyan képviselőket, vezetőket kell választania, akik képesek a bevándorlás megállítására – fűzte hozzá.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Robert Fico: Az ellenzék és a média gyűlöletet terjeszt

  Robert Fico: Az ellenzék és a média gyűlöletet terjeszt

  Robert Fico korábbi szlovák kormányfő beszélt a TA3 szlovák hírtelevízió műsorában. A volt miniszterelnök azt is elmondta, jót tenne a pártjának, ha bizonyos időt eltölthetne az ellenzékben, de leszögezte, a Smer-SD (Irány-Szociáldemokrácia) szeretné megnyerni a 2020-as parlamenti választásokat – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

 • Holtan találtak két sarkkutatót

  Holtan találtak két sarkkutatót

  Holtan találták a Spitzbergákon (Svalbard-szigetek) két lengyel sarkkutatót. A kutatók egy meredek hegyoldalon jártak szerencsétlenül Európa legészakibb földterületén, a Norvégiához tartozó jeges-tengeri szigetcsoporton.

 • Salvini Brüsszel bevételére készül

  Salvini Brüsszel bevételére készül

  Mint arról korábban beszámoltunk, Matteo Salvini, a Liga olasz kormánypárt és Marine Le Pen, a francia Nemzeti Tömörülés (RN) szombat délután a milánói Dóm téren tartottak egy egészen erőteljes kampányzárót, ahol hatalmas tömeg jelent meg.