EUR: 325,88 Ft
CHF: 294,25 Ft
2019. július 19., péntek
Emília

Külföld

25 éves koráig ingyen utazhat

Egy ír nő a Galwayből Dublinba tartó vonat mosdójában adott életet gyermekének. Szerencsére egy a vasútnál dolgozó nő felfigyelt a mellékhelyiségből kiszűrődő vajúdásra, majd szólt a vezetőnek, aki a hír után arra kérte az utasokat, ha van közöttük orvos, segítsen. 

A szerelvényen egy orvos és két nővér azonnal a kismama segítségére siettek, majd miután a szerelvény befutott Dublinba, az anyát és a babát is kórházba szállították. A különleges körülmények között világra jött csöppségnek az ír vasúttársaság felajánlotta, hogy 25 éves koráig ingyen utazhat a velük.

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Mondd, hogy csííz!

  A nap képe: Mondd, hogy csííz!

  Sokan úgy gondolják, hogy a természetfotózás egy igen unalmas szakma, hiszen van, hogy órákat, sőt napokat kell várni a megfelelő témára különféle álcákba bújva.

 • Biztonsági alkalmazott lopott az adóhatóságtól

  Biztonsági alkalmazott lopott az adóhatóságtól

  Elfogtak egy húszéves bolgár kiberbiztonsági alkalmazottat, mert vélhetőleg részt vett az adóhatóság elleni hackertámadásban, amelynek során bolgár adófizetők millióinak személyes adatai kerültek illetéktelenek kezébe.

 • Megúszta a büntetést a gyilkos migráns

  Megúszta a büntetést a gyilkos migráns

  A francia bíróság szerint füves cigaretta hatása alatt állt, ezért nem vonható felelősségre az a Maliból származó muszlim migráns, aki 2017-ben saját, párizsi otthonában gyilkolt meg egy 66 éves, zsidó származású nyugdíjas nőt.