EUR: 323,48 Ft
CHF: 290,10 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Extra

A koronáért versengenek a királynőjelöltek – 3

Június 23-án 19.30-tól a Duna Televízió és a Duna World élő show-műsorában immár hatodik  alkalommal választják meg Magyarország szépét. A Lokál ezen a héten mindennap bemutat négy királynőjelöltet, akik a táborban küzdhetnek tovább a koronáért.

Lakatos Lilla, 22 éves
Lilla túrkevei lány, tavaly diplomázott óvodapedagógusként. Tizenhárom évig kézilabdázott, fontos számára a rendszeres sport és az egészséges táplálkozás. Szerencsésnek tartja magát, hiszen nagyon összetartó családban nőtt fel, van egy két évvel fiatalabb öccse.


Magasság: 169 cm, mellbőség: 87 cm, derékbőség: 65 cm, csípőbőség: 95 cm

Magosi Viktória, 19 éves
A budapesti lány korábban nem indult szépségversenyen, ez az első ilyen megmérettetése. Nagymamája az Egyesült Királyságban él, akit, amikor teheti, meglátogat. Az állatvédelem elkötelezettje, győzelme esetén a kisállatok örökbefogadása mellett kampányolna.

Magasság: 167 cm, mellbőség: 84 cm, derékbőség: 62 cm, csípőbőség: 90 cm

Magosi Viktória (Fotó: Cser Dániel)

Márki Adél, 19 éves
Adél Dabason él a családjával, egy öccse van. Szeret csapatban dolgozni, jó a szervezőkészsége. Szívesen olvas az egészséges életmódról, a versenyt nagyon jó lehetőségnek tartja a médiában való elhelyezkedésre.

Magasság: 166 cm, mellbőség: 85 cm, derékbőség: 60 cm, csípőbőség: 85 cm

Márki Adél (Fotó: Cser Dániel)

Markóczy Annamária, 24 éves
Annamária jelenleg Dániában él, mérnöknek tanul. Imád sportolni, már számos sportágat kipróbált, úszott, röplabdázott, teniszezett, és gyerekkora óta síel. Saját magának szeretne bizonyítani a versenyen.

Magasság: 178 cm, mellbőség: 90 cm, derékbőség: 64 cm, csípőbőség: 86 cm

Markóczy Annamária (Fotó: Cser Dániel)

Kapcsolódó Cikkek

 • Világsztárokkal ünnepel a Rádió 1

  Világsztárokkal ünnepel a Rádió 1

  Születésnapot ünnepel a Rádió 1! Magyarország egyik kedvenc adója újraindulása után gyorsan a fiatal felnőttek legkedveltebb rádiója lett, most világsztárokkal és a legjobb hazai lemezlovasokkal köszönti a hallgatókat.

 • Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

  Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

  Új énekesnővel folytatja tovább az Acoustic Planet, Nagy Brigitta, azaz NÁGI veszi át Zsombok Réka helyét a zenekarban. Az új tag nem teljesen ismeretlen a közönség számára, hiszen a YouTube-on rengetegen követik, és feldolgozásvideói nyolcmillió megtekintés felett járnak.

 • Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

  Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

  Szarvas Andi, a tavaly Miss World Hungary győztese élete gyökeresen megváltozott az elmúlt egy évben. A vidéki lánynak egyre több felkérése van, ezért szeretne felköltözni a fővárosba, munkát keresni és esetlegesen megtalálni az igazit.