EUR: 323,46 Ft
CHF: 289,74 Ft
2019. június 19., szerda
Gyárfás

Extra

A koronáért versengenek a királynőjelöltek – 4

Június 23-án 19.30-tól a Duna Televízió és a Duna World élő show-műsorában immár hatodik alkalommal választják meg Magyarország szépét. A Lokál ezen a héten mindennap bemutat négy királynőjelöltet, akik a táborban küzdhetnek tovább a koronáért.

Márton Fanni, 22 éves
Fanni újhartyáni, sváb gyökerekkel rendelkező lány, de egy ideje Budapesten él. Nemrégiben valóra vált egy nagy álma, megnyitotta nőiruha-üzletét, és az ezzel járó összes teendőt ő intézi. Gyerekkora óta népi táncol.


Magasság: 170 cm, mellbőség: 92 cm, derékbőség: 62 cm, csípőbőség: 90 cm

Márton Fanni (Fotó: Cser Dániel)

Molnár Kinga, 22 éves
Kinga Budakeszin él, négy testvére van. Művészetekkel foglalkozik, amelyek közül jelenleg a zeneszerzés van előtérben. Értelmiségi családból származik, nagypapája Kossuth-díjas író, édesanyja mikrobiológus, apukája mérnök. Egy örökbefogadott cica gazdija.


Magasság: 163 cm, mellbőség: 87 cm, derékbőség: 61 cm, csípőbőség: 89 cm

Molnár Kinga (Fotó: Cser Dániel)

Molnár Orsolya, 21 éves
Orsolya Budaörsön él, másfél éve foglalkozik modellkedéssel. Hobbija a sütés-főzés, nagyon szeret búvárkodni, és elkötelezett környezetvédő. A Corvinus Egyetemen emberi erőforrások szakon tanul.

Magasság: 178 cm, mellbőség: 85 cm, derékbőség: 61 cm, csípőbőség: 93 cm

Molnár Orsolya (Fotó: Cser Dániel)

Nagypál Krisztina, 22 éves
Krisztina Budapesten él a kedvesével. Idén júniusban államvizsgázik a Metropolitan Egyetemen, emberi erőforrás szakon. A verseny által szeretne új tapasztalatokat, kapcsolatokat szerezni. Úgy gondolja, hogy a külső mellett a belső is nagyon fontos.

Magasság: 171 cm, mellbőség: 88 cm, derékbőség: 63 cm, csípőbőség: 88 cm

Nagypál Krisztina(Fotó: Cser Dániel)

Kapcsolódó Cikkek

 • Világsztárokkal ünnepel a Rádió 1

  Világsztárokkal ünnepel a Rádió 1

  Születésnapot ünnepel a Rádió 1! Magyarország egyik kedvenc adója újraindulása után gyorsan a fiatal felnőttek legkedveltebb rádiója lett, most világsztárokkal és a legjobb hazai lemezlovasokkal köszönti a hallgatókat.

 • Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

  Új énekesnővel folytatja A Dal 2019 felfedezettje

  Új énekesnővel folytatja tovább az Acoustic Planet, Nagy Brigitta, azaz NÁGI veszi át Zsombok Réka helyét a zenekarban. Az új tag nem teljesen ismeretlen a közönség számára, hiszen a YouTube-on rengetegen követik, és feldolgozásvideói nyolcmillió megtekintés felett járnak.

 • Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

  Szarvas Andi: Várom, hogy rám találjon a nagy ő

  Szarvas Andi, a tavaly Miss World Hungary győztese élete gyökeresen megváltozott az elmúlt egy évben. A vidéki lánynak egyre több felkérése van, ezért szeretne felköltözni a fővárosba, munkát keresni és esetlegesen megtalálni az igazit.